|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Špikanje tam spodaj?
7.5.2008 11:05:20   
žanai
Pozdravljene!

Imam še 3 tedne do roka poroda in me že 4 tedne špika globoko v nožnici. Vsak teden bolj, najhuje je, ko ta mali "telovadi" in se preteguje. Takrat se usedem in se spolh ne upam premakniti, ker tako močno zašpika. user posted image  Vem, da gre verjetno za širjenje materničnega vratu in da to še nič ne pomeni kdaj bom rodila...

Zanima me samo, če se je to tudi vam dogajalo? Meni se v prvi nosečnosti ni. No, špikalo me je samo ko sem dobila popadke, ki so se počasi vlekli en dan, predno so bili na 5 min in sem šla v porodnišnico.

Še malo, pa bo. Komaj čakam.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Špikanje tam spodaj?
7.5.2008 11:11:11   
Anonimen
Mene špika v nožnici ful močno že en teden in je ginekologinja ugotovila, da imam vnetje nožnice, čeprav me splovilo sicer nič ne peče, al pa srbi, kot je to običajno. MV pa imam še dovolj dolg in zaprt, tako da upam, da je res to zaradi tega, ker sem šele v 20. tednu.

(odgovor članu žanai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2008 11:43:55   
arsha
Anonimen, prijavi seuser posted image

Meni se dogaja natanko isto kot tebi, sem pa v 27t. Prav tečno tole špikanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2008 11:54:42   
danchy
hej arsha...

no, naj ti povem, da tud sama čutzim neko špikanje tam spodaj... včasih je prav nadležno... a čutiš to kot kake menstrualne krče? sem pa v 33 tednu...

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2008 12:34:16   
lara larissa
Tud meni se dogaja to špikanje pa mi je rekla na ctgju da je to normalno in da je to od širjenje materičnega vratu, kot je že rekla žanai, s tem da sem jaz že čist pred porodom, ostalo nam je samo še čakanje :)

(odgovor članu danchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2008 12:34:36   
arsha
Hey Danchy...

Pri meni je občasno kot ena napetost, včasih kot rahli PMS krči, včasih kot špikanje. Traja pa že teden dni. Prej se mi je to dogajalo bolj občasno (npr. 1x/ teden). In G je prejšnji teden ugotovila, da imam vnetje, tako da sem dobila terapijo s Canestenom, ki pa mi nič ne pomaga...

Ne zaganjam neke panike. Meni se zdi logično, da se mora vse 'lepo raztegniti', da bo user posted image  lahko prišel ven...

(odgovor članu danchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2008 13:25:59   
tajči27
zanimivo kako nam 'pozabijo' povedat tud negativne strani nosečnosti a ne?! vsi samo kdaj pa boste vi imeli??? jst osebno sem pričakovala veliko lepšo izkušnjo nosečnost,kot pa vse to,od špikanja naprej...počasi imam že dovolj pa sem komaj34t...če pa niste sigurne se le pojdite pokazat ginekologu,pa srečno1

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2008 14:29:42   
danchy
ej punce...

vidim, da nas je kar nekaj, ki se obremenjujemo z enakimi problemi... pa sem mislila, da sem jaz panik... user posted image ... zgleda, da vse to kar se nam dogaja je predvsem normalno- no, vsaj upam, da je temu tako... po eni strani si mislim, klinc naj špika pa boli, sam da bo potem z otročkom vse oki doki.. in mislim, da ste tud ve tega mnenja... bojimo se, ker ne vemo kaj se not dogaja, a so vsi ti občutki tisti pravi, a gre kaj narobe... ampak dokler čutim malega, da se premika, potem sem za naslednjih par minut, urco dve mirna... user posted image

mah, bomo že...

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?