Gina
|
Jaz ne bi mogla tako živet. Če bi ga še tolk ljubila prej, bi ga nehala. Poznam se. Meni je ljubezen videti se vsak dan, čutiti se vsak dan, stisniti se k njemu ponoči in videti učke v živo. Ne glede na to, kolk prijazen bi bil, bi mu zamerila, da sem za vse sama, ker ljubezen mi je tudi to, da je z otroki, ko gor rastejo, da jih pelje v vrtec, šolo, da jim pripravi večerjo, da jih spakira v posteljo, da jih uči šraufat, da gre z njimi na sprehod in še vse sorte drugega. Če tega vsega ne bi bilo, bi največji del tega, kar pričakujem od deca bil v zamejstvu, ali na poti ali pač kjerkoli drugje...potem imam raje drugega. Brez vprašanja. Ljubezen je vedno daj dam. Če pa so vrednote te konkretne ženske čist drugačne kot moje, če ji ljubezen pomeni finančna varnost, pa to, da ima človek morda pomembno službo, pa pogovori po skypu,pa to, da ne leta za drugimi, pa to, da se jim posveti samo 1x na 14 dni za dva dni, pa tisto ornk, potem pa zadeva komot funkcionira. Vse je odvisno zgolj od njiju in tega, kaj njima nekaj pomeni.
|