Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pa ga imam jaz tudi.... 14.2.2005 18:32:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidla. Luštkan:) lp,:fis:
|
|
|
|
Pa ga imam jaz tudi.... 14.2.2005 18:51:56
|
|
|
|
cmokec
|
Pravi sladkorček. :)-:)- Uživajta. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: cmokec
|
|
|
|
Pa ga imam jaz tudi.... 14.2.2005 19:09:45
|
|
|
|
beba76
|
Res je cukrček!!:love:
|
|
|
|
Pa ga imam jaz tudi.... 14.2.2005 19:13:25
|
|
|
|
bivka
|
En pozdravček za vaju še od mene! Pravi :angel: je! Blecky, kje si kupila posteljnino-rumeno z gagami??? LP, B
|
|
|
|
Pa ga imam jaz tudi.... 14.2.2005 19:35:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Bivka, posteljnina je bila kupljena v trgovini Ma-mi v Poštni ulici v Mariboru. Zajema baldahin, vetrček, jogi rjuho, odejo in koco, cena za vse 18.000 SIT. V primerjavi z ostalimi se mi zdi zelo poceni. Je lepa, ne? Sem hotela imeti v rumeni, nevtralni barvi, čeprav sem vedela, da bo :modri:. Mi je rumena barva zelo všeč. :):) Bye, Blacky in Nejc :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pa ga imam jaz tudi.... 14.2.2005 19:54:33
|
|
|
|
bivka
|
Meni je ful, ful lepa!!! Pa poceni tudi! Jaz sem svoj komplet kupila v Kiki (baldahin, veter, prevlaka za odejo in prevleka za pojšterček) brez odeje, koce in jogi rjuhe in sem plačala 130 EUR! No, moj kompet je tudi ful, ful lepi, ampak potrebujem še enega. Bom morala v Poštno pogledat. Hvala! Pozdravček! B
|
|
|
|
Pa ga imam jaz tudi.... 15.2.2005 8:14:51
|
|
|
|
Tiamo
|
Blacky pravega lepotca imaš, LP Tia74 in piši kaj
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?