Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
GRIPA oz. ANGINA V 12 TEDNU NOSEČNOSTI 14.2.2005 17:58:44
|
|
|
|
KIRA
|
jaz sem dobivala antibiotike posebaj za nosečnice - ne vem več kako se jim pravi, ampak sem vsak dan večkrat dobivala injekcije v bok oz. rit. sem bla teden dni v bolnici, glih na prehodu iz 3. v 4. mesec, pa še za rojstni dan. ni blo nič lušno.
|
|
|
|
GRIPA oz. ANGINA V 12 TEDNU NOSEČNOSTI 14.2.2005 19:01:38
|
|
|
|
total
|
Jaz sem dobila hudo angino ko sem bila noseča 6 mesecev.Dobila sem antibiotik,zdravnica si je kar čas vzela in fajn pregruntala kaj mi sme dati.Bila sm ful boga in sem se bala za svojega:duda:,ampak bilo je vse vredu. LP
|
|
|
|
GRIPA oz. ANGINA V 12 TEDNU NOSEČNOSTI 14.2.2005 19:08:48
|
|
|
|
smeja2
|
lekadol pa vroč čajček lah vzameš! drgač pa probi čimveč spat pa veliko tekočine hitro se pozdravi lp m
|
|
|
|
GRIPA oz. ANGINA V 12 TEDNU NOSEČNOSTI 15.2.2005 9:44:39
|
|
|
|
Willson
|
RM tudi jaz sem v 13 t prebolela virozo, kar 3t nisem prišla k sebi. Jemala pa sem Lekadol in kalcijeve tablete s C viaminom. Ker pa ni in ni bilo bojše pa sem pol dobila še Hikoncil antibiotike za 5dni. Po moje pa se nimaš kaj bati za :duda: saj se otročkov razvoj konča pri približno 8t nosečnosti. Je ogromo nosečnic, ki prebolijo viroze pa z:duda: ni prav nič na robe. Bol nevarni so virusi rdečk, ošpic,.... Ti pa lahko poškodujejo plod. Z mojo :roza: pa je tudi bil vse vredu. LP in uživaj v:nosecka:
|
|
|
|
GRIPA oz. ANGINA V 12 TEDNU NOSEČNOSTI 15.2.2005 11:58:50
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Jaz tud doma ležim v 19t z virozo, sicer sem imela le lažjo vročino samo en večer, me ba "bolijo pljuča" in grlo, tako da samo čajčkam in spim. Mi je pa zdravnica rekla, da lahko vzamem lekadol ali pa - kaj je že uno isto zdravilo od Krke - Daleron? Ja, mislim, da daleron. Pa mislim, da ne more to otročku kaj škoditi. Le počivaj, pa bo. V. :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?