|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vse za krst
14.2.2005 16:26:09   
Vittel
Pozdrav vsem!
Prosim povejte mi kako se v današnjem času obleče fantka za krst? Krst imamo v začetku marca, fantek bo star tri mesece. Kje se kupi svečka za krst? Je še kaj posebnega treba v zvezi s tem?
Hvala za odgovore.:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vse za krst
14.2.2005 16:35:25   
VALENTY
OJ! Naš fant je bil oblečen v bel plišast kompletek.Ostali tudi niso bili oblečeni prav za "krst"-tako kot včasih.Svečo smo naročili v Zvonu (LJ; Resljeva- ne vem od kod si),so nam napisali gor še ime in datum krsta.Kupili smo še prtiček,na katerega smo dali vesti ime in datum,tako da bo imel za spomin.
Upam,da sem kaj pomagala.
LP

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vse za krst
14.2.2005 16:45:46   
puri
Za krst kupi nekaj takega, da bo lahko tudi potem še kdaj oblekel, ker pri nas so bili napravljeni čisto različno,..... sploh ne v belem!
Jaz imam dva krsta že za sabo in enega sem oblekla v belo in bež kombinacijo, eden je bil pa v svetlo modrem!

Jaz sem prvič tok komplicirala, pol sem pa vidla, da ni bil noben napravljen nič kaj posebnega,.....mogoče ga napravi samo v malo bolj svetle barve!

lp:rozica:

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vse za krst
14.2.2005 17:04:13   
.ču
Mi smo svečo in bel prt kupili na Brezjah.

LP:rozica:

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vse za krst
14.2.2005 17:49:50   
Žaža
Glede oblačil tudi jaz ne bi komplicirala na tvojem mestu, sveče pa prodajajo tudi v skoraj vsaki cvetličarni

Žaža

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vse za krst
14.2.2005 18:36:32   
mtd
ej,
mi smo pa našemu kupili tak luštkan toxido:)-, hja, no smoking, hi hi, suknca, pa hlače, na katerih se je držal telovniček, pa bela srajčka je bla zraven pa metuljček, je bil fuuuul luškan, je pa res, da bi tega pol nikol več meu, pa kaj pol,nisva šparala.
Aja, svečko je našemu kupil boter, pa platno tud, se vse dobi, no ne vem, pd kod si, naše stvari so kupili v knjigarni Mohorjan v Ce, oblekco pa sva sama kupla v ?? Baby centru al pa Pikapolonici, ne vem več:zmeden:, vem le, da so vsepovsod to meli.
Ja, mi smo kupli oker barve, meli so pa tud modro - svetlo, in belo. Bom čez en cajt dala v album, če te zanima
lp

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vse za krst
14.2.2005 20:04:44   
CUKRČEK
Mi smo svečo naročili v škofijski knjigarni, kjer so nanjo napisali ime od male in je bila res lepa.

Oblekica sposojena( sicer za deklico) ampak imajo prav luštkane tud za fantke tam, kjer sposojajo poročne in druge svečane obleke.

Prt pa je naredila moja stara mama oz. prababica od male, ki ful obvlada štikanje.

lp

(je pa tud v albumu slikica male od krsta)

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vse za krst
14.2.2005 21:14:07   
Anonimen
OOO..mi2 imava tudi krst v začetku marca in sem že sedaj full nervozzznnnnaaaaaaaa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Vittel)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   vse za krst
14.2.2005 21:25:45   
žiža
Jaz sem za našo sama naredila iz belega velurja jaknco pa hlačke, vse sem obrobila z roza trakom, pa je bilo. Se mi zdi trapasto da bi še eno jaknco kupovala, toplo je pa mogla bit oblečena, krst smo imeli pred 3tedni. Svečo in prtiček smo mi dobili v kompletu ki smo ga naročili pri Ognjišču. Notri je bil še otroško Sveto pismo, pa angelček.

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vse za krst
15.2.2005 8:05:44   
Anonimen
Mene še nekaj nujno zani8ma...kaj ste podarile krtnemu botru ali botri in ostalim gostom, ki so prišli na praznovanje?

:rozica:

(odgovor članu Vittel)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   vse za krst
15.2.2005 8:44:57   
Anonimen
Filip je bil za krst oblečen v modro karasto srajco in modre hlače, modre čeveljčke. Po vrhu je imel temno modro jopico-samo je nismo uporabili, ker je bilo toplo.
Slikice lahko pogledaš v albumu z naslovom "Takšne bolj nobel"

Sveče pri nas dela moja soseda.
Pri nas ni navada, da botru in povabljencem karkoli podarjamo. Vse smo povabili na kosilo in tortico. In imeli smo se fajn.

(odgovor članu Vittel)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   vse za krst
16.2.2005 12:32:58   
mtd
tudi pri nas ni navada, da bi kaj podarili gostom, smo imeli veliko fešto z južno in pol še 1 rundo hrane, pa muziko, ejga, ena mala ohcet:)-
tak to gre pr nas:love:
lp8)

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?