|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je mogoče....
6.5.2008 11:09:02   
Anonimen
Pozdravljeni....
Imam vprašanje....
Prvi dan zadnje M se imela 17.4. torej bi morala KT(Logest) začeti jemati 25.4. vendar ker z fantom načrtujevauser posted image  sem se odločila da neham. torej če sem si prav izračunala dneve za ovulacijo ki naj bi bili med tam nekje od 28.4.-3.5, midva sva ravn v tem trenutku user posted image . ali je možno da sem zanosila, kjub 7 letnemu jemanju tabletk.?
2.5. so se mi začele pojavljati bolečine od enega jajčnika pa do drugega in so trajale vse do danes in vrjetn še bodo nekaj časa. bolijo me prsi oz.berdavice in tudi počutim se zelo drugače...
ali je uspelo alipa je vse to posledica prenehanja KT in uravnavanja hormonov? za test je še prezgodaj ali pač?

Hvala za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je mogoče....
6.5.2008 11:17:00   
srki
Lahko da je tudi posledica jemanja KT. Meni se je M itak potem spet pojavljala glih, kadar se ji je zahotelo. Možno, da si zanosila, če zanosijo kljub rednemu jemanju KT, je vse mogoče.

Jaz testa še ne bi delala, bi še počakala. Počakala bi tudi z načartovanjem dojenčka. Pravijo, da KT ne škodijo, jaz sama pač temu ne verjamem in sem čakala skoraj pol leta, pa tudi G mi je rekla, da je prav da sem. Tle so itak spet deljena mnenja, itak pa bo Dr. Pušenjak, če ga vprašaš, najbolje vedel vse to in kar on reče, drži kot pribito.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2008 11:18:32   
*Junona*
Zelo težko ti karkoli rečem, kajti telo je zelo kompleksna struktura in se pri vsaki posameznici drugače na nekaj odzove. Lahko da si čutila ovulacijo, lahko da sta se ti "aktivirala" jajčnika po dolgoletnem spanju.
Želim, da čimprej zagledašuser posted image user posted image user posted image .
Je pa res, da je nemogoče reči, kaj se dogaja v tvojem telesu.

Srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2008 11:21:45   
Inigo
čisto možno, da vama je uspelo. držim pesti!

če pa vama ni, bi vama toplo priporočala, da se malo popazita par mesecev. vsaj toliko, da bodo ciklusi redni, brez zamujanj. to pa zato, da se telo sčisti umetnih hormonov in ne bo imelo toliko težav pri vzdrževanju ploda. ti hormoni namreč lahko povzročijo preveliko zavračanje in prihaja tudi do splavov. zato mnogi G priporočajo, da se malo počaka.

lepo se imejta!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2008 11:24:29   
MAŠKA
Jaz sem tudi pred enem mesecom prenehala jemati Logest in sem imela v času ovulacije konkretne bolečnine v jajčnikih. user posted image  se je pojavila 25. dan po zadnji.
Seveda je pa možno, da si zanosila - a tebi G ni svetoval, da vsaj nekaj časa po jemanju KT počakaš z zanositvijo? Meni je namreč predlagala, da vsaj 3 mesece po jemnju KT še ne zanosim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2008 11:29:15   
Anonimen
Ja G mi je že pred časom to svetovala ampak sem že pozabila ali je mislila na Logest ali na femoden, ker sem jih v vmesnem času zamenjala. Mi je pa rekla da so Logest tolk blage  kar sem že sama opaila če sem pozabla eno tabletko vzet. takoj se mi je začel pojavljati beli tok in tudi bolečine v spodnjem delu.
kar se tiče pa čakanja in čiščenja telesa se strinjam z vami vsemi, vendar tisti moment k sva user posted image je blo tko fino da sva enostavn pozabla pazit..
ja jst upam da še ni nič k bi res rada najprej očistila telo.

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2008 11:59:34   
pomar*ANČA*
logest tabletke so nizkohormonske, tako da je mogoč. jaz sem jedla te tabletke 8 let, 14 dni jih nisem jedla, ker sem začela krvaveti med jemanjem teh tebletk  in sem se ustrašila pa tabletke nisem vzela, potem sem dobila user posted image , začela normalno prvi dan jest tabletke, pojedla celo šktalo in user posted image  ni bilo.... ko sem se končno opogumila in naredila test je bil lepo viden +...  me je pa skrbelo, da nebi bila kaj narobe z bebio in do zdaj  so me še vsi ginekologi potolažili, da nej mene skrbi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?