Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Posteljica stara 29 let 6.5.2008 8:27:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Renoviram svojo staro posteljico, pa bi rada kakšen nasvet, kje dobiti kakšen rezervni del. Manjka mi tista kovinska palica, po kateri se spusti stranica - če katera ve, kje to dobiti, bi bila zelo vesela. Me pa še zanima, če ima katera podobno poseljico doma - ker ne vem od katere firme je - morda bi tam lako dobila rezervne dele. Posteljica je velika 120x60, rjave barve, skonca ima polni stranici, ob straneh pa tiste ovalne, malce obdelane lesene palčke. Saj bi vam nalimala kakšno fotko, pa je ravno v obdelavi - posteljica namreč - in jih bom dala gor naknadno. Hvala vsem že vnaprej za kakršnokoli informacijo.
|
|
|
|
RE: Posteljica stara 29 let 6.5.2008 8:57:42
|
|
|
|
soraia
|
kovinska palica Pojdi do kakšnega mizarja, ki dela tudi otroške posteljice, pa mogoče ima kaj zate. Ali pa poiški kakšnega kovinara in naj ti jo naredi.
|
|
|
|
RE: Posteljica stara 29 let 6.5.2008 9:09:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej to tudi nameravam, sam bi rada dobila kakšno fotko, če ima kdo tako posteljico, da znam potem naprej povedat, kaj sploh rabim
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.