Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 5.5.2008 21:14:29
|
|
|
|
Udb
|
Po moje ko ti bo pustil! Naš ne dovoli.
|
|
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 5.5.2008 21:38:10
|
|
|
|
Paštetka
|
jaz sem pa glih mislila, da mu bo to bolj zanimivo,ker kao brni in ne bo rabil toliko vlačiti . oz. da bomo malo podpirali lenobo zraven
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 5.5.2008 23:34:16
|
|
|
|
urška
|
moj je star 4 leta. električno zobno ščetko uporabljava že ful časa. sploh se ne spomnim kdaj smo začeli in sicer ravno zato, ker je bilo umivanje zmeri muka (beri: dretje) in nekaj časa mu je blo res zanimivo in se ni tok drl. no potem smo se je pa tok navadli da mi sploh n jasno kako z navadno kej umijete. men se zdi to super zadeva. sem prepičana da mu bolj umijem zobe.
|
|
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 6.5.2008 8:15:15
|
|
|
|
frutka_
|
Naš mali jo je dobil pri 3-eh letih. Ima pa obe. Navadno in baterijsko.
|
|
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 6.5.2008 8:18:20
|
|
|
|
Volga
|
Kmalu, ko je bilo dovolj zob, nekje pri dveh letih. Baterijsko s Shrekom.
|
|
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 6.5.2008 8:32:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kmalu, ko je bilo dovolj zob, nekje pri dveh letih. Baterijsko s Shrekom. Enako, samo da moja nima shreka. Ji je bilo čudno na začetku, ampak tak to je. Zdaj jo ima fuuul rada. Električne ne bom kupla.
|
|
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 6.5.2008 8:54:24
|
|
|
|
noe
|
Tudi mi smo šli na elektično, ker je bila prava muka si umiti zobe z navadno šđčetko.Se je drl kot zverina zraven, zdaj pa se smeji in se mu ful dopade.
|
|
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 6.5.2008 11:52:09
|
|
|
|
dana
|
Mi jo uporabljamo tudi že od 2. leta naprej od Orala B, s tem da ima pač nastavek za otroke. Vogla kje si pa kupila Shrekovo krtačko?
|
|
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 6.5.2008 12:12:05
|
|
|
|
kaya2007
|
naša že zdaj sploh noče druge, jaz si perem zobe s sonicare-om in ji je samo ta zanimiva, navadna ji ni všeč. ima pa oral b take otroške, drugih nisem opazila.
|
|
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 6.5.2008 12:21:01
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Mi jo uporabljamo tudi že od 2. leta naprej od Orala B, s tem da ima pač nastavek za otroke. Vogla kje si pa kupila Shrekovo krtačko? V Milerju jih imajo.
|
|
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 7.5.2008 16:16:29
|
|
|
|
mucica1
|
Tudi mi uporabljamo Oral B od 2. leta dalje - z otroškim nastavkom Spidermana :) Pridno umivamo in "bibe" iz zobkov splakujemo.
|
|
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 7.5.2008 19:04:04
|
|
|
|
Paštetka
|
O hvala, no potem bomo pa nabavili. Se mi je zdelo, da so te glave nekoliko prevelike na njihove zobke. Sem pa gledala tudi šreka. Imajo pa v Mullerju tudi ogromno drugih junakov. Pa na eni, ko sem jo gledala je pisalo od 3. leta. A pasto se pa da normalno gor? Mogoče čudno vprašanje
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 7.5.2008 19:13:24
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka O hvala, no potem bomo pa nabavili. Se mi je zdelo, da so te glave nekoliko prevelike na njihove zobke. Sem pa gledala tudi šreka. Imajo pa v Mullerju tudi ogromno drugih junakov. Pa na eni, ko sem jo gledala je pisalo od 3. leta. A pasto se pa da normalno gor? Mogoče čudno vprašanje ja, pasto se da tud gor.
|
|
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 7.5.2008 22:38:24
|
|
|
|
kaya2007
|
mi smo pa danes kupili električno, ki za povrh še poje tiste 3? minute (verjetno je na toliko timer naštiman, vsaj pri moji je tako), ko si otrok pere zobe. je pa miki miška gor in je tudi oral b.
|
|
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 8.5.2008 8:56:27
|
|
|
|
kaya2007
|
kaja a za tvojo 11 - mesečnico? In? v soboto 1 letnico jaz uporabljam sonicare in si že mojo tlači ves čas v usta, če brni..tako, da navadna krtača pri nas sploh ne pride v upoštev če poje, pa še toliko bolje
|
|
|
|
RE: ščetka na baterije oz. električna 10.5.2008 22:07:48
|
|
|
|
spacey
|
Naš jo ima tudi že od drugega leta naprej. Zdej ima Mojster Miha, kupljeno v Muellerju.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?