|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krajšanje hlač
5.5.2008 20:02:45   
Lianna
Ojla. Zanima me kam nesete, da vam skrajšajo hlače. Zanima me za Center ali Šiško. Sem klicala v čistilnico labod pa stane od 6-8€ in to mi je preveč. Pa ne rabim orginalnega roba, samo preprosto skrajšane hlače.

Lp in prosim ne prestavite me na modo, ker je tukaj več ljudi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krajšanje hlač
5.5.2008 20:15:15   
Zamima
to jaz tud razmišljam, glede na to, da sem zadnjič kupla par hlač po smešni ceni, res ne bi zdaj dala več za krajšanje user posted image .
Če poznaš kako kolegico, ki pozna od tiste sosede kolegico, ki krajša hlače jo prosi. user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2008 21:31:37   
tinatona
Meni jih moj oče skrajša... user posted image Če pa on ne bi mogel, bi jih pa od malega babici (nesojeni tašči) nesla al pa teti (obe šivata -teta ima celo šolo).
.
Žal prav veliko nisem pomagala.

LP

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2008 21:52:25   
Anonimen
Cistilnica v podhodu Bezigrada.

(odgovor članu Lianna)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2008 7:26:45   
srki
Na Trubarjevi v LJ, samo po mojem je ta kar draga, vsaj tak filing imam. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2008 7:28:52   
Ancy
A same jih ne znate oz. so take hlače da nesme bit napak?? Jaz si kavbojke in trenerke ipd. vse sama zarobim. Mami je včasih nosila h sosedi, ki je šivilja, pa ji je zmeri zastojn naredila pa ji je ratal nerodno in raje v čistilnico nese.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2008 7:34:51   
srki
Ne, jih ne znam, niti mašine nimam. Če je mami nerodno, pa naj ji sama neko malenkost da. Jaz sem tudi eni šivilji pri nas vedno dala kak tolar (takrat še) več, sedaj ji ne nosim več, ker jo roke matrajo.

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2008 7:36:59   
Ancy
Mogoče bi lahko koga prosila da ti pokaže, ker res ni težko, pa če se potrudiš tudi tako slabo ni... jaz to kar brez mašine nardim.. res pa je da ti vzame kar nekaj časa in če se ti mudi oz. ga nimaš pol je res bolje da hlače nekam daš. Sej ji je mami zmeri kej hotla dat, pa nikol ni vzela, men je maturantsko obleko sešila in mi ni nič dela računala, samo material... Sej je res nerodno, pa tud tko smo prjatli, pa še mami njenga sina uči pa noče, da bi si kdo kej mislu vrjetno user posted image

< Sporočilo je popravil Ancy -- 6.5.2008 7:37:14 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2008 7:40:14   
srki
No, takih je pa malo. Svaka ji čast.

Mah, jaz sem rajši komot, pa tudi zdi se mi, da nisem tip za to. No, bi morala poskusit, pa nekako nimam volje oz. strah, da kaj zafušamuser posted image .

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.5.2008 7:42:49   
Ancy
No sej jaz sem tud zmeri hotla bit komot, pol pr ene 12-ih letih mi je pa mami pokazala kako se trenerke zarob, ker jih mašina ne prime... no pol je pa cel šivalni stroj crknu in zdej si sama robm vse hlače, res pa da ne nosm nobenih fensi šmensi, ampak ponavad sam kavbojke, kjer ni lih tok zafušat. Enkrat sem si ene mal preveč, sam zdej je pa tko modern pa jih spet nosim user posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.5.2008 9:12:17   
srki
Ja saj, če kaj zafušaš, se jih lahko še vedno da pa k nekomu, ki to zna, pa imaš 3/4 ali  pa bermude. Zdaj pa res ni panike zaradi tega.

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?