Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 22:49:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Solatja, KOMPLICIRAS. Meni se zdi prej ob Ljubljanici, sam jaz hitro hodim, tko da nisem merilo. Glede na to, da imam iz Siske (Zgornje) do vrha LJ gradu, cez Staro LJ 45 min
|
|
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 6.5.2008 6:56:14
|
|
|
|
srki
|
No bom. Ena moja sodelavka pa se je vedno "prešvercala" tako, da je unega strica tam malo lepo pogledala, pa rekla, če lahko da za eno kavico, dala mu je 1 eur, njemu v žep seveda in to je bilo to. Avto je tam stal 9 ur.Pa včasih jim je kako l šnopsa prinesla .
|
|
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 9.5.2008 11:31:16
|
|
|
|
aljuška
|
sem našla ''sotrpinko'' ki bo z mano delala v Lj izpit ( ZUP ) in si bova delile stroške .mogoče gre še ena punca zraven. smo pa razmišljale da bi avto kje bolj zunaj pustile in prišle s taksijem do pravne - a ve katera koliko poberjeo taksisti rcimo od BTC-ja do pravne? pa še neki - a je katera i Pravne f.v lj? mogoče pozna te tri profesorje: dr.Jerovšek,Dr.Trpin in dr.Horvat? a so fajn zahtevni? meni se že itak fuzla od teh uradniških formalnih stavkov in besedila . a lahko na izpitu po kmečko poveš
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 9.5.2008 12:25:13
|
|
|
|
srki
|
Za taksi pa kar plemenito vprašaj, pa ti bo povedala. Mogoče bo še kaj popusta . pa če boste tri, vas ne bo tako drago prišlo. Po mojem manj, kot če bi plačala parkirni prostor. O profesorijih pa pojma nimam.
|
|
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 9.5.2008 13:32:20
|
|
|
|
nana 27
|
Aljuška, če znaš zakon, izpit ni problem. Vsi prfoksi, ki jih omenjaš, so v redu. Jerovšek vse zadeve povezuje s praktičnimi primeri. Pri Trpinu je še enostavneje kot pri Jerovšku. Osebno sem imela izpit pri vseh (upravni trojček v četrtem letniku), kar se tiče samega upravnega postopka, pa sem imela Horvata. In je bilo v redu. Ne spomnim se več dobro..vem, da je bilo treba navesti vse razloge za pritožbo pa nekaj v zvezi z izvršbo in nato je sledilo še eno vprašanje iz upravnega spora. Nič bat. Vse bo v redu. Vožnja s taxijem ni draga. Recimo iz BTC-ja do faxa, bi verjetno prišlo okrog 3 Eure (če). Govorim pa bolj po spominu. Lani sem se nazadnje (pred porodniško) vozila po Ljubljani. Lahko so vmes že kaj dražili. Če rabiš cifro za taxi, me kontaktiraj na ZS.
|
|
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 9.5.2008 14:11:08
|
|
|
|
aljuška
|
nana27, hvala. najbrž bomo imeli enega od teh profesorjev, pa raje prej povprašam kako so kaj zahtevni in pikolovski, ker jih sploh ne poznam, ampak če praviš da so ok, je tudi fajn za slišat. važno je da ne komplicirajo ,vsaj zame no. res pa je, da NE DELAM (še ) v upravi,kar je zame bolj slabo. zakona pa ni šan da obvladam v nulo, sploh vseh 300 členov , ampak ok, počasi o že šlo. tole s taksiji pa me vedno bolj ''navdušuje''. bom vprašala plemenito kako je s tem, srki .
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 9.5.2008 14:21:40
|
|
|
|
tinkatonka
|
Žel.postaji pustimo, ampak tokret se mi zdi kar daleč pa še drago je za toliko časa.. Žel.postaja je najceneje tukaj naokoli. Za 9 ur boš tu plačala 4 €, drugod pa dosti več. Pa če je lepo vreme je sprehoda cca 7 minut od žel.postaje do tja. Pa vso srečo na izpitu.
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 9.5.2008 14:32:36
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Midve s kolegico sva letos na začetku leta vedno parkirale ob železniški (največ 4€ sva plačali - za cel dan), potem je bilo pa kdaj slabo vreme, zato se nama ni dalo preveč hodit in sva začeli parkirat ob Ljubljanici. Tam je 1 ura sicer 1€, ampak sva se kar velikokrat prešvercali tako, da sva dali 2€ za 2 uri, avto imeli pa tam cel dan - večinoma na drugi strani "strica" ob najinem odhodu ni bilo več in sva se samo lepo odpeljali. Če pa imaš "nesrečo" in je tip še kar tam, lahko pa prej na 2. listek (dobiš 2, na enega napiše uro prihoda, na drugega pa ne ) sam uro napišeš. Glede taksijev po LJ nimam pojma. Glede profesorjev ti je pa že nana povedala... Vso srečo!
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 9.5.2008 14:39:35
|
|
|
|
aljuška
|
hvala, morebito pride tud želežniška v upoštev.
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 12.5.2008 15:09:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
Aljuška, ti se kr pridno uči in bo šlo, ni težko; Jerovšek pa je tak car, da te med predavanji še na povabi in pol pade debata in če vidi, da malo štekaš, ti pri izpitu še pomaga, on je zelo tak praktičen tip; meni je blo z njim full dobro kavice pit in na koncu pri izpitu je bil taka faca good luck
|
|
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 12.5.2008 20:21:58
|
|
|
|
aljuška
|
mama milčika, hvala , full je fajn slišati kakšne fajn besede o kakšnem profesorju, posebno iz pravne..ker tam baje naj bi bili sami bau-bavi
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?