Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 5.5.2008 12:18:03
|
|
|
|
pika74
|
joj... šele zdaj sem opazila - se opravičujem za napako v naslovu - ne vem, s kje se je tisti kdal namesto kdaj vzel p.s. jaz včasih mal po tleh pogledam... ampak je še nikoli nisem našla.
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 5.5.2008 12:19:57
|
|
|
|
kjava
|
Velikokrat, ko hodim po kakšni travi in gledam dol, jo najdem, čeprav je ne iščem. V to, da prinaša srečo pa ne verjamem.
|
|
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 5.5.2008 14:06:33
|
|
|
|
kofetek2010
|
Jih ne iščem, a jih vedno najdem - pred dvema dnevoma 2x 4.peresno in 1x 5.peresno, čist tko mimgrede, ko sva s tamalo travco trgali in jo metali konjičkom.
|
|
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 5.5.2008 14:46:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Že velikokrat. Dvakrat celo petperesno. Ja in?? A zdej bi spomenik da ti postavimo, ane?
< Sporočilo je popravil ZARA -- 5.5.2008 14:50:38 >
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 5.5.2008 14:48:36
|
|
|
|
metuLJchy
|
Že večkrat, nekoč mi je uspelo dobiti tudi takšno s 5 listki
|
|
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 5.5.2008 15:07:51
|
|
|
|
lefairyon
|
velikokrat že...s sestro lahko gledava v isto točko...jaz najdem, ona ne...no pa niti ne iščem jih, kar same se mi pokažejo iz trave ...res...grem na sprehod s tamalom in mi "zapne" za oko...pogledam dol in tam se sveti...včasih 4 včasih 5 ...našla pa sem že 6 peresne...mogoče tri vse skupaj ampak je zanimivo videt, enkrat pa celo s sedmimi listki...sam res je bla to sreča...sej pravijo da je sreča že če najdeš štriri peresno...mam pa posušene v knjigah...
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 5.5.2008 15:22:42
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Naključno izberem kvadratni meter travnate površine, pošljem drago na kolena in ... ------------------- Ej, tule smo na čveku in ne na spolnosti ....
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 5.5.2008 16:02:54
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz nikol...moja mami pa se samo skloni pa jih ima cel šopek...ma radar za to... jaz moram srečo iskat v drugih rečeh
|
|
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 5.5.2008 17:06:31
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Že velikokrat. Dvakrat celo petperesno. Ja in?? A zdej bi spomenik da ti postavimo, ane? Da ne boš ti rabila spomenika, provokatorka .
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 5.5.2008 18:27:53
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Da ne boš ti rabila spomenika, provokatorka .
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 5.5.2008 18:32:27
|
|
|
|
Rubin.
|
Jaz še ne, moja mama pa samo malo boljše po travniku pogleda pa jo že ima, pa ponavadi še katero zraven.
|
|
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 5.5.2008 18:34:02
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 joj... šele zdaj sem opazila - se opravičujem za napako v naslovu - ne vem, s kje se je tisti kdal namesto kdaj vzel Ti je oproščeno sedaj ko ste 3 v 1 .
|
|
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 5.5.2008 18:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja....pred hiso so nam rasle . Saj mogoce se, samo ne iscem jih vec... , bo treba spet pogledat :) za sedem srecnih let.
|
|
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 5.5.2008 19:49:49
|
|
|
|
katjes
|
Ko jo najdem, jo kar odgriznem. Mi je to ena ženička povedala , pa saj vem da to res čudno izgleda. Pa od takrat ni popolnoma nič drugače (glede sreče ), kot je bilo, ko sem deteljice še trgala. Se pa spomnim, da smo eno sezono okoli hiše zasadili novo travo - ma je bilo tisto sezono na vsak meter cel kup 4 peresnih deteljic - takih ressss velikih!
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 5.5.2008 19:59:26
|
|
|
|
Astorija
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjes Ko jo najdem, jo kar odgriznem. Mi je to ena ženička povedala , pa saj vem da to res čudno izgleda. Pa od takrat ni popolnoma nič drugače (glede sreče ), kot je bilo, ko sem deteljice še trgala. Se pa spomnim, da smo eno sezono okoli hiše zasadili novo travo - ma je bilo tisto sezono na vsak meter cel kup 4 peresnih deteljic - takih ressss velikih! To je tudi meni babi govorila, da je ne smeš nikoli z rokami odtrgati ampak z zobmi... Drugače pa sem jih ko sem bila majhna veliko našla, zdaj pa niti ne iščem...
|
|
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 6.5.2008 13:08:24
|
|
|
|
pijja
|
< Sporočilo je popravil pijja -- 6.5.2008 13:09:47 >
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 6.5.2008 16:03:31
|
|
|
|
gojska
|
IZVIRNO SPOROČILO: pijja ja pijja kaj si pa ti tak žalostna ? Jest tud še nisem nikol nobene našla, tud če sem mal boljš pogledala.
|
|
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 6.5.2008 19:24:17
|
|
|
|
hmm...
|
Ja. Enkrat tut 4× zaporedoma. Sm prvo vtrgala, pa sm se pol mogla še 3×sklonit.
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 6.5.2008 22:07:17
|
|
|
|
lelčy
|
Ne, še nikoli je nisem našla, pa čeprav večkrat iščem.
|
|
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 6.5.2008 22:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jaz pa že. in jo imam spravljeno. Jaz tudi
|
|
|
|
RE: ste jo že kdal našli? 6.5.2008 22:20:41
|
|
|
|
cukr07
|
Jaz sem jo do sedaj našla samo enkrat.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?