Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nataša Kampusch ponudila pomoč 4.5.2008 21:10:42
|
|
|
|
benika
|
Ja, pa ubogi ženski in njenim otrokom je tudi predlagala, da naj gredo živet nazaj v hišo, češ, da jim bo tam še najbolje Če jim bo res pomagala, vsaka čast ji. Če je pa to samo nabiranje ponovne medijske pozornosti, pa...
|
|
|
|
RE: Nataša Kampusch ponudila pomoč 4.5.2008 21:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Če jim bo res pomagala, vsaka čast ji. Če je pa to samo nabiranje ponovne medijske pozornosti, pa... Kake medijske pozornosti? Kolikor sem jaz zasledila, se je zelo, zelo malo pojavljala v medijih.
|
|
|
|
RE: Nataša Kampusch ponudila pomoč 4.5.2008 21:16:09
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Ja, pa ubogi ženski in njenim otrokom je tudi predlagala, da naj gredo živet nazaj v hišo, češ, da jim bo tam še najbolje Sam ta je pa res mal čudna (predlog mislim)
|
|
RE: Nataša Kampusch ponudila pomoč 4.5.2008 21:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81 IZVIRNO SPOROČILO: benika Ja, pa ubogi ženski in njenim otrokom je tudi predlagala, da naj gredo živet nazaj v hišo, češ, da jim bo tam še najbolje Sam ta je pa res mal čudna (predlog mislim) Nisem in ne bom komentirala tega. Ker ne vem v kakem kontekstu oz. če sploh je to izjavila. Kakorkoli.... bravo zanjo, d aje ponudila pomoč. Mende imam celo sklad, ki je namenjen pomoči ravno osebam, ki so doživele podobno grozljivko kot ona.
|
|
|
|
RE: Nataša Kampusch ponudila pomoč 4.5.2008 21:21:49
|
|
|
|
benika
|
Kake medijske pozornosti? Kolikor sem jaz zasledila, se je zelo, zelo malo pojavljala v medijih. O ja, se je kr precej pojavljala v A medijih. Najprej seveda ko se ji je končno uspelo rešiti, potem so spremljali njeno privajanje na okolje, pa potem spet zdrahe okoli pisanja in izdaje knjige o življenju njenih staršev, pa spremljali so Natašine ljubezenske avanture s sinom njenega odvetnika, pa še kej bi se našlo.... Nisem napisala da si želi ponovnega medijskega izpostavljanja, napisala sem, da je žalostno, če bi želela tragedijo uboge družine izkoristiti za pisanje medijev o njej.
|
|
|
|
RE: Nataša Kampusch ponudila pomoč 4.5.2008 21:24:56
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Ja, pa ubogi ženski in njenim otrokom je tudi predlagala, da naj gredo živet nazaj v hišo, češ, da jim bo tam še najbolje Ja, je to izjavila in to v dobesednem kontekstu. Rekla je, da ve, kako se družina počuti in da je bolje, da se vselijo nazaj v hišo, češ da se bodo v sveti izven znanega okolja zlomili.
|
|
|
|
RE: Nataša Kampusch ponudila pomoč 4.5.2008 21:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Kake medijske pozornosti? Kolikor sem jaz zasledila, se je zelo, zelo malo pojavljala v medijih. O ja, se je kr precej pojavljala v A medijih. No, tega pa nisem vedela. Tisto knjigo o njenih starših (kao o njej) sem pa začela brat... sam je bila tako poniževalna do nje in njene družine da sem nehala po parih straneh.
|
|
|
|
RE: Nataša Kampusch ponudila pomoč 4.5.2008 21:28:27
|
|
|
|
benika
|
Tisto knjigo o njenih starših (kao o njej) sem pa začela brat... sam je bila tako poniževalna do nje in njene družine da sem nehala po parih straneh. Evo, moja kolegica je rekla isto. Zato si sama knjige sploh sposodila nisem in očitno je kr prav tako.
|
|
|
|
RE: Nataša Kampusch ponudila pomoč 4.5.2008 21:29:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: benika Ja, pa ubogi ženski in njenim otrokom je tudi predlagala, da naj gredo živet nazaj v hišo, češ, da jim bo tam še najbolje Ja, je to izjavila in to v dobesednem kontekstu. Rekla je, da ve, kako se družina počuti in da je bolje, da se vselijo nazaj v hišo, češ da se bodo v sveti izven znanega okolja zlomili. Iz psihološkega stališča je (vsaj za otroke) to zelo verjetno. Kar predstavljaj si da 19 let živiš v temni kleti na tistih parih kvadranih metrih, potam pa te postavijo v svet.
|
|
|
|
RE: Nataša Kampusch ponudila pomoč 4.5.2008 21:32:21
|
|
|
|
benika
|
Bi ti šla nazaj?
|
|
|
|
RE: Nataša Kampusch ponudila pomoč 4.5.2008 21:35:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Bi ti šla nazaj? Nisem bila tam, nisem preživljala tega pekla...(lahko se naredim lepo, pa rečem, da ne, da ne bi šla nikoli. Ampak ne vem kako bi reagirala v tej situaciji). Zato ti ne morem dati odgovora. Sem pa 100%, da Nataša K. bolje ve kot jaz. In kot ti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?