Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mesečni strošek za avto 4.5.2008 13:31:47
|
|
|
|
Zamima
|
jaz imam za mojega okoli 52€ zavarovanja in za gorivo, to pa čist odvisno kolk, zdaj sem začela spet malo vozit, bomo vidli, ker sem v centru in grem raje peške kamor lahko pridem
|
|
RE: Mesečni strošek za avto 4.5.2008 13:48:37
|
|
|
|
mala maja
|
kolikor si ga narediš Midva naprimer plačujeva cca 1200€ na leto za zavarovanje in približno 150-200€ za gorivo na mesec. Je pa res da imava samo en avto in delava veliko km. Pri dveh letih jih ima 60.000.
|
|
|
|
RE: Mesečni strošek za avto 4.5.2008 13:51:11
|
|
|
|
Zamima
|
ja predvsem je odvisno koliko se voziš in kje (npr. če plačuješ še cestnino - avtoceste)
|
|
RE: Mesečni strošek za avto 4.5.2008 14:13:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Koliko stroškov imate na mesec z avtom? odvisno kakšnega imaš - staro kripo ali novejšega. S staro kripo znajo biti mesečni stroški kar precej višji
|
|
|
|
RE: Mesečni strošek za avto 4.5.2008 15:01:01
|
|
|
|
kovač
|
Imam namen kupit avto letnik 2000 do 2003 do cca 4000 eurov - všeč so mi polo, punto, clio. Je pa res, da ne bi delala veliko kilometrov, kak dan celo nič, drugače pa v glavnem po Ljubljani recimo 10km na dan ali še manj, za v službo ali shoping. Pa, da bi šla na morje z njim naprimer 1x letno.
|
|
|
|
RE: Mesečni strošek za avto 4.5.2008 15:10:05
|
|
|
|
Naja30
|
Mi na mesec naredimo zelo veliko km zarad službe. Imamo diesla in pride cca 150 evrov stroškov. Tako na grobo rečeno, s cestninami vred. Aja, pa nisem štela kredita.
|
|
|
|
RE: Mesečni strošek za avto 4.5.2008 18:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah odvisno kolk kilometrov nardiš. Jaz drgač mesečno nimam nobenih stroškov razen bencina in cestnine. To pa nanese skupaj okol 250€. Sam to niti ni strošek ker dobim prevoz povrnjen(še zaslužim, k mam varčen avtek ). Letno pa pride strošek registracija(letos 400€ z 30procentu popusta)+servis okol 100€. Imam pa corso 1.0. Super mesten avtek. Nima jermena tak da kle ful pršparaš k ga ne rabiš menjavat. Pokuri minimalno(tam okol 4.5 poleti pri normalni vožnji). Stroškov do sedaj razen menjave ploščic zavornih in auspuha nisem imela nobenih. Je letnik 2000. Priporočam, če kupuješ tak majhen avtek. Drugač mi je pa osebno ful škoda kupovat avto za po ljubljani za par km dnevno. Sploh če je en avto že pr bajt. Sej so trole. Mislm nepotreben strošek mi je, čist. Da ne govorim o možnosti parkiranja v centru. Jaz grem dostikrat z viča v center raj z trolo k pa da se jajcam z parkirplaci k jih na koncu še plačam. No sam pač vsak po svoje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?