Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 3.5.2008 21:30:58
|
|
|
|
benika
|
Mislim, da so jo ugrabili in ubili . Želim si, da bi bila resnica drugačna, vendar.... O dejanju njunih staršev je bilo pa že toliko predebatiranega, da se v to sedaj spuščat, je BV.
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 3.5.2008 21:34:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vema je živa al ni. Vem pa, da se mi niti približno ne smilita. Če ne bi šla "proslavljat" oz bi proslavljala z otroki, se to ne bi zgodilo. In zdaj naj odgovornost za njuno neodgovorno ravnanje prevzamejo policija in ne vem še kdo? Pa naj se cel svet sekira za njunega otroka? Eh...
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 3.5.2008 21:37:21
|
|
|
|
vesel
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Vem pa, da se mi niti približno ne smilita. Če ne bi šla "proslavljat" oz bi proslavljala z otroki, se to ne bi zgodilo. In zdaj naj odgovornost za njuno neodgovorno ravnanje prevzamejo policija in ne vem še kdo? Pa naj se cel svet sekira za njunega otroka? Eh... Se podpišem! Jaz svojega otroka še sosedi za 5 minut ne zaupam.
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 3.5.2008 21:43:03
|
|
|
|
Naja30
|
Upam, da se je živa. Čeprav je malo verjetno
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 3.5.2008 21:47:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne verjamem da je živa.
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 3.5.2008 21:52:59
|
|
|
|
Jančika_
|
Mislim, da je mrtva. Če pa je živa, se ji gotovo ne godi dobro...
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 3.5.2008 22:34:54
|
|
|
|
Lunc_a
|
Se strinjam,mislim da ni živa. kar se staršev tiče,jaz bi ju strpala v zapor,pa še to da otrokom dasta uspavala in jih pustita same itd.
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 3.5.2008 22:38:53
|
|
|
|
rija
|
upam, vendar dvomim. glede stašev: se mi po eni strani smilita, po drugi strani pa mi zgledata kot dve potunjeni podlasici... le kaj si mora misliti človek, ki omamlja lastne otroke, da gre potem v miru na večerjo? kastrirala bi take....
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 3.5.2008 22:52:40
|
|
|
|
Blejka26
|
ne vem zakaj ne pokličejo jasnovidcev da bi pomagali..dovolj primerov so že tko odkrili..no sicer pa ne spremljam vedno kaj se dogaja o tem primeru ker je res hudo,ko pomisliš na ugrabljenega otroka.
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 3.5.2008 23:06:18
|
|
|
|
Freycha
|
močno dvomim..... se mi pa starša ne smilita. Ne vem zakaj, ampak dvomim o njuni poštenosti....
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 4.5.2008 9:11:42
|
|
|
|
Lianna
|
Se sprašujem kaj je bolje. Da je mrtva ali da se npr. nahaja v kakšni kleti in jo zlorabljajo? Drugače pa mislim, da je že dolgo mrtva.
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 4.5.2008 9:33:50
|
|
|
|
maša*
|
Zvenelo bo malo kruto, ampak na leto ugrabijo več sto otrok pa večino primerov sploh po tv-ju ne omenijo. Pri Madie pa javno objavijo, da danes bi imela rojstni dan.., da je že eno leto kar je izginila, itd. . Punčki želim vse dobro, če še je živa, ampak take poznornosti javnosti si pa starša tudi ne zaslužita, saj sta tudi vsaj delno kriva.
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 4.5.2008 10:10:42
|
|
|
|
frutka_
|
Po mojem ni več živa. Starše pa težko obsojam, ker se itak dovolj že sama. Do konca življenja ne bosta mirno spala. Če je deklico imel kdo nagledano bi jo najbrž v vsakem primeru ugrabil. Po mojem je šlo za načrtovano dejanje in ne za naključje. Poleg tega mi je čudno, da sta druga dva otroka ostala nedotaknjena. Poleg sta spala! Starša pa si kolikor mi je znano prizadevata za osveščanje javnosti o ugrabitvah otrok. Imata fond in kolikor mi je znano poskušata pomagati preko Maddijinega sklada tudi drugim staršem. Nikomur tega ne privoščim.
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 4.5.2008 11:22:32
|
|
|
|
Rožica I
|
Razmišljam podobno kot Frutka... Kjerkoli je že ta deklica in na milijone drugih (letno ugrabijo cca. milijon otrok ) upam, da so raje pri angelčkih kot v kakšnih izprijenih krempljih ...
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 4.5.2008 14:28:07
|
|
|
|
Anonimen
|
nikomur ne privoščim in nikogar ne želim obsojati, ampak...starša sta mi sumljiva. Res. Dopuščam možnost, da sta deklici dala preveliko dozo uspavala.
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, je Maddie še živa? 4.5.2008 20:49:33
|
|
|
|
tatam
|
Mislim,da ni več med živimi.Mislim pa tudi,da sta jo "pospravla" starša!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?