|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   urnik hranjenja
3.5.2008 10:58:27   
Nacka
Ojla. Z našim user posted image  smo že osvojili nek urnik hranjenja in sicer ob 9h- mleko, 11.30-12. - sadje, 15.- zelenjava, meso, 17.-18.-kašica, 19.-mleko. Včeraj smo mi imeli kosilo okrog 12h, pa sem mu poskušala zamenjati obrok sadja in zelenjave (okrog 12h je dobil krompir, bučke, korenje, meso), da ne bi 2x kuhala. Pa sploh ni hotel jesti - to ima sicer zelo rad. danes zjutraj ob 9h pa sem mu namewsto mleka poskušala dati kašico, da bi bil dalj časa sit, ker smo mislili za dalj časa ven... Pa spet nič - se je samo obrnil proč in ni nič pojedel. Ko sem mu dala mleko kot običajno, pa ni bilo težav. Zanima me, ali imajo res tako razdelan urnik - točno določeno stvar ob določenem času??? Al ga matra kaj drugega???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: urnik hranjenja
3.5.2008 11:02:21   
rumenasoncnica
Hojla,
jaz ti žal ne morem odgovoriti, ker pri našem 6,5 mesečniku šele počasi uvajamo GH. Si pa tole temo odprla kot naročeno - jaz se trenutno namreč kar lovim s temi urami hranjenja in usklajevanjem obrokov GH in spanja čez dan, tako da bi mi še kakšne izkušnje v tej smeri prišle prav.
Hvalauser posted image

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2008 11:14:28   
mklks
ja, glede urnika, moja je stara zdaj pet in pol, in že en mesec jemo gosto hrano, tako da jst sm ji kar uvedla nek urnik hranjenja in sicer, zjutraj 7:30- 8:00 ima mleko, cca. 9:30- 10:00 kako sadje ali sadno kašico, neki malga da zdrži do kosila, potem okoli 13:00- 13:30 ima kosilo, zelenjavne kašice, mineštrce zelenjavnje ali riž..., ob približno 16:30- 17:00 ima spet malo mleka, čeprav bova zdej  počasi tudi ta obrok zamenjale za kako sadje ali žitno kašico, potem pa še ob 19:30 flašo mleka in v posteljo.
tako se je navadla in očitno ji paše, ker se nič ne pritožujeuser posted image user posted image user posted image
je pa zelo prilagodljiva, tako da, če kam gremo, vzamem samo kake frutke in instant kašice od milupe...

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu rumenasoncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2008 15:14:16   
Naja30
Moja je stara 17m, pa je še vedno navajena zjutraj na mleko. Sicer poje tudi malo kruha zraven, ampak mleko je najpomembnejše user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2008 17:32:10   
mateyka
se mi zdi da zjutraj le more met mleko - mal za žejo, mal za nasitit. sem pa slišala, da dost otrok ni tok lačnih zjutri, da bi jedli GH tok zgodi. jaz naši dam mleko ob 7h, ker se zbudi ob 6h user posted image in potem čez 2 uri že lahko uturim kašico. pri zamenjavi zelenjavnega in sadnega obroka pa probi prvo mal "goljufat" - kak mix zelenjave in sadja: banana+bučke, pire iz kromirja in kuhanega jabolka (naša ma to ful rada), korenček+banana.. ipd.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Lega posteljice v nosečnosti
luri

Kje ste imele v nosečnosti pritrjeno posteljico (placento)?

na sprednji strani (17%)

na zadnji strani (25%)

spredaj in zgoraj (50%)

drugo (8%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!