Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako prav opraviti ovulacijski test? 2.5.2008 18:19:22
|
|
|
|
Hator
|
Jaz sem jih delala zjutraj s prvim jutranjim urinom. Moraš jih narediti več, vsak dan enega, da točno ugotoviš pravi dan, saj pokažejo tudi že prej rahlo črtico, ki pa nasledje dni postane bolj izrazita.
|
|
|
|
RE: Kako prav opraviti ovulacijski test? 2.5.2008 18:22:07
|
|
|
|
Ayolinca
|
Ampak tam piše, da ne smeš z jutranjim urinom?!?!?!?
|
|
|
|
RE: Kako prav opraviti ovulacijski test? 3.5.2008 8:09:13
|
|
|
|
moni30
|
Najbolj idealno je da jih delaš med 12 in 15 uro. Kar se tiče pa pitja, pa v navodilih piše, da omejiš vnos tekočine 2-3 ure pred testom. Jaz nisem najbolj pazila, da ne bi pred testom pila, pa mi je pokazalo pravilno (testi Check it). Kar se tiče pa jutranjega urina, pa sicer piše da naj ne bi bil najboljši, vendar je nekaterim tudi ta dal pozitivne rezultate. LP
|
|
|
|
RE: Kako prav opraviti ovulacijski test? 9.8.2008 8:33:26
|
|
|
|
Athina
|
Bom kar tu vprašala, da ne odpiram nove teme. Pri meni velja tisto, ko vse ostalo odpove, preberi navodila ... In tako sem seveda navodila prebrala šele, ko sem že lulala na ovulacijski listek ... s PRVIM jutranjim urinom! Po 5 minutah mi je res pokazal zelo rahlo črtico, O pa naj bi imela tam nekje v torek ... A mogoče katera ve, zakaj naj se ne bi testa opravljalo s prvim urinom? A je mogoče, da mi je pokazal lažno ovulacijo? Mah, sej ni tako zelo važno, gremo in bo!
|
|
|
|
RE: Kako prav opraviti ovulacijski test? 16.8.2008 19:58:37
|
|
|
|
Cari
|
No pa se še jaz pridružujem tej temi. O sem običajno čutila kar močno, ta mesec pa okrog 8 dne malo, potem pa nič, in sem bila firbčna... in dans kupila ovul-test v DM. In pokazal je čisto rahlo črtico... Kaj mislite, je ovulacija sploh bila ali je ta mesec kar ne bo? Kaj bi moral pokazati test, če je že bila? A sploh kaj pokaže? Je pa danes 14 dan ciklusa, in zdejle bi pa že moral pokazat, lče bi kaj bilo, kajne? Joj, čist sem zbegana
|
|
RE: Kako prav opraviti ovulacijski test? 16.8.2008 21:45:02
|
|
|
|
little angel
|
meni tudi ze 2 dni kaze rahlo crtico... jutri ga bom spet naredila in upam na mocno, ker bi mogla bit ovulacija zdaj nekje.... bomo vidli...
|
|
|
|
RE: Kako prav opraviti ovulacijski test? 17.8.2008 9:10:38
|
|
|
|
Shuka
|
Baje so navodila priložena!
|
|
RE: Kako prav opraviti ovulacijski test? 17.8.2008 11:50:16
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Baje so navodila priložena! meni se tudi tako zdi
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?