mimi81
|
Ja, Neža7, to je bila moja prva, sicer nenačrtovana nosečnost. Tudi za Gantar vem ..., sem vse prebrala. Ne vem še vzroka, vprašanje če ga bom izvedela, ker imam močen občutek, da je bilo z otrokom vse v redu in da je bila infekcija. To pa zato, ker je bila punčka skos živahna (sem jo čutila od ene 16. tedna dalje) in in do konca živa. Čakam izvide, to pa lahko traja ... meni so v porodnišnici rekli da ene 3 mesece. Glede infekcije pa mislim, da je nekaj moglo bit na tem, ker sem imela cel mesec pred prvo krvavitvijo (ena majhna kapljica, šele v 16. tednu) zelo močen rumen izcedek. Ginekologinja ga je sicer dala na pregled, izvid pa je bil negativen, ampak nekaj je moglo bit na tem. Res grdo rumen je bil, cel mesec, pa nobenih krvavitev, šele nato se je začelo. Mislim, da je mogla bit kaka bakterija, ki je niso dali na pregled (saj za vse bakterije na svetu res ne morjo pregledat brisa, samo nekatere). In to mi je moglo potem sprožit odstopanje posteljice, ki je povzročila krvavitve in splav. Bomo videli, kaj bojo rekli, naslednji teden imam G. Pa vprašalo jo bom tudi, kako misli v naslednji nosečnosti z mano. A te v tem primeru dajo na bolniško in tretirajo rizično nosečnost? Vsekakor ne morem pomagat, da je punčka mogla prezgodaj zapustit moj trebuh, sem pa čisto zmešana in samo še forume berem - nosečnost, splav, zanositev, ... kar meša se mi in si želim otroka. Zelo. Tako da bova s srčkom po moje po 4ih M naslednjo nosečnost načrtovala, za razliko od te. Upam, da bo še kaka druga, bolj pozitivna razlika od te takrat :)
|