|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro
14.2.2005 7:54:48   
puri
Punce kje ste? A še spite:zaspan:?
A boste danes kaj pekle, ali pa kaj posebnega pripravile za pojest, ker je valentinovo,......ali boste imele čisto navadni dan?:zmeden2:

No, kakorkoli boste preživele ta dan, vam želim, da se imate luštno:sloncek:

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobro jutro
14.2.2005 7:57:39   
Pikabu
Midve sva že pokonci.

Pri nas bo verjetno čisto navaden dan. Si ne upam iti sama z Emo v trgovino, tako da bom samo zvečer poskusila kaj presenetiti možička. ;)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro
14.2.2005 8:00:33   
tjaga
Dobro jutro,

pokonci sem že dve uri, Tjaša spi nadaljevalno rundo, moški del familije pa je tudi že od doma. Jaz pa tukaj na RR-ju.
Današnji dan bo prej kot ne običajen dan. Ali pa tudi ne :)-:)-:)- . Bomo še videli, je še kar nekaj ur pred nami, pustimo se presentiti.

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro
14.2.2005 8:02:34   
Taša
Dobro jutro.... Sem že pokonci...sem že taveliko peljala v vrtec, ker je moj danes doma...Ga neki zdravje matra-je šel sedaj k zdravniku-pa je tako bogi da ga pol manjka :zmeden::zmeden::zmeden:! Takrat, ko je bolan je to je hvalabogu 1x-2xna leto je takrat najbolj bogi na svetu...
Tak da imam fino valentinovo :zmeden:!!! Zame bo čisto navaden dan saj sem se zdejle čez vikend napekla....(sem Niki delala torto)....
Zdajle pijem eno:kava:, pol pa upam da bo kej lepga vremena da bova z :duda:, lahko šli malo na sprehod.....

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobro jutro
14.2.2005 8:07:12   
dory
Evo tudi mi2 prisotna in prisebna...kaksen dan bo dones...jah valentinov prou nc:((

Bomo pa vesel ce bo dete kej jedlo :)-

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobro jutro
14.2.2005 8:08:10   
lutka
Tudi z moje strani dobro jutro in veselega Valentinčka:rozica::rozica::rozica::rozica:. Jaz sem tudi brez mojega valentinčka je celi dan v službi:((.

Grem pa tudi jaz zdaj eno veeeeeeeeeeeeeeeeeeeliko:kava:spit,da pridem malo k sebi:zaspan:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobro jutro
14.2.2005 8:09:34   
puri
Taša, a vaš je tut tok "bogi", ko je bolan,......pri nas je isto,....za vsako malenkost si gre kar vročino mert in skos jamra, verjetno zaradi tega, da bi se mi smilil in da bi ga mela za revčka in ga bi bolj crkljala,.....jaz pa ravno obratno:)-, če vidim, da mu ni videt hudga, se sploh ne zmenim za njegove besede:)-

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dobro jutro
14.2.2005 8:12:53   
jaz99
:zaspan::zaspan::zaspan:Dobro jutro:zaspan::zaspan:

jaz sem pokonci, ampak komaj kej vidm:zaspan::zaspan::zaspan: tko da grem zdej spit eno :kava::kava: potem pa bom malo počekirala kaj se dogaja.
Za valentinovo ne bom nič pretiravala z:darilo::darilo:.pomoje bo bol navaden dan

:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dobro jutro
14.2.2005 8:12:59   
puri
Teja, res upam da te bo danes Maj presenetil in začel malo jesti:),......če pa ne danes, pa vsaj kmalu!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dobro jutro
14.2.2005 8:13:22   
Taša
A veš puri da imam rajši:zmeden::zmeden::zmeden:4 otroke bolane :zmeden::zmeden: kot pa enga deca....

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dobro jutro
14.2.2005 8:14:04   
puri
Taša, verjamem:)-:)-:)-

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dobro jutro
14.2.2005 8:15:11   
Taša
No za Valentinčka pa ne pričakujem nič... mi je Valentinovo namenilo... bolanega deca:)-:)-:)-...... če si bom sama kaj privoščila.....:)-:)-

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dobro jutro
14.2.2005 8:17:57   
Pupica
Dobro jutro punce!

Danes sem pa zeloo zgodaj vstala:)-:)-ponavadi me pred deseto sploh ni s pod kovtra (seveda ker moja draga
:duda: dovoli!).
Danes pa so bili glaski iz tamejhne postlce že ob pol osmih8)8)8)8)je bila mami kar presenečena.

Hm...kej posebnega za pojest o pa pomoje v bl poznih večernih urah:bravo::bravo::bravo::bravo:
:sloncek::sloncek::sloncek:

Ja tudi jaz vsem va želim VESELGA VALENTINČKA! :sloncek:Moj dragi je lasnko leto dobil celo goro plišastih srčkov, le zakaj:zmeden2::zmeden2:;):)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dobro jutro
14.2.2005 8:25:01   
tinadvojčica
:):):)Dobro jutro!:):):)
Tudi mi smo tukaj oziroma samo jaz ker moje pikice še vedno pančajo.Želim vam veselega Valentička ker pri nas ga sploh ne bo ker ....Mah brez veze ga pač ne bo.Bom pa šla s pikicami malo ven pa bomo same praznovale Valentina!!!

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Lep dan želim vsem pa čim lepše praznujte!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dobro jutro
14.2.2005 8:48:28   
TARA in MAJ
jUTRO TUDI OD NAJU:zaspan::zaspan::zaspan:
Sedaj pa se odpravljava k zdravniku ker je naš Majči zbolel,celo noč ga je prebujal kašel temperature k sreči nima,tako da upam da bova dobila kakšen sirup kar se tiče pa današnjega valentinčka:rozica: pa upam da se bo dragi kaj spomnil name :zmeden2:jaz za njega :darilo:že imam
lp.tara:rozica:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dobro jutro
14.2.2005 9:06:51   
BUČKO
Joj kako ste vse neromantične:love: saj ni treba da ful zapravte že majhna pozornost je veliko pa četudi en sam poljubček:love::darilo:
Sedaj pa si vse privošte :kava:pa premislite!

:sloncek::love::kuza::love:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dobro jutro
14.2.2005 9:24:15   
Annny
dobro jutro, midve sva pa danes pokonci že od 7h:):):)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?