|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolikšno....
30.4.2008 10:44:38   
Polona31
....plačo ima lahko nekdo ki dela v železarski ind. in nima končane niti osnovne šole?

Zanima me, ker mojo sestro osvaja en tip, ki se hvali da ima 1000EUR plačeuser posted image  In to mi je ful čudno? Jaz imam VII. stopnjo izobrazbe pa delam v javni upravi za slabih 800 EUR. Sestra ima srednjo šolo in dela v gostinstvu pa dobi 600 EUR. Ali so v železarni Štore res tako dobro plačani, ali pa je to samo finta ker misli da jo bo denar premamil?
Lp!

P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolikšno....
30.4.2008 10:52:17   
Anonimen
Plače so ful različne. Izobrazba kle ne igra neke hude vloge. Jaz imam tud par kolegov ki s osnovno šolo al pa srednjo več zaslužijo kot jaz. So pač pridni, iznajdljivi, delajo fizično cele dneve....hvalabogu da so dobro plačani.

Drugač pa.....a da se kvalificira kot dober "snubec" more plačilno pokazatuser posted image user posted image

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2008 11:00:41   
Polona31
Ne da se mora plačilno izkazati, pomembno je govoriti resnico!! Tudi če dela za drobiž, nima nobene veze!!!Pomembno je da govori resnico in da ne misli da lahko z denarjem kupi ljubezen!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2008 11:04:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Ne da se mora plačilno izkazati, pomembno je govoriti resnico!! Tudi če dela za drobiž, nima nobene veze!!!Pomembno je da govori resnico in da ne misli da lahko z denarjem kupi ljubezen!!!

Ja to bo pa slej ko prej pogruntala če govori resnico al pa ne. Verjetno.
Naj mu predlaga da gresta na havaje na morjeuser posted image .....bo takoj vidla če ma res tako plačouser posted image

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2008 11:11:05   
kristinaj
kaj bruto ali neto ????:=)))))

za neto malo verjetno, kljub trem izmenam...... če jo bo pa s 1000 euri premamil in kupil ljubezen se moti...... halo......  no ja neto + potni stoški, če se vozi od daleč in malica :=))))) ampak še vedno je za enga z nobeno izobrazbo bistveno preveč...

moj ima končano 5 stopnjo, končuje 7 in domov prinese ho la la...... lahko se jaz s mojo plačko dobrih 800 neto skrijem pred njim...ima pa intelektualno delo in nič fizičnega......

vse je odvisno od delovnega mesta ki ga zasedaš s svojimi sposobnostmi, se mi pa zdi, da če nimaš končane osnovne bog ve kaj ne moreš dobiti......

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.4.2008 11:13:29   
Anonimen
da če nimaš končane osnovne bog ve kaj ne moreš dobiti......

Moj kolega z osnovno dela pri privatniku, knauf stene ipd.. Neto dobi 1.000€.
Tko da vse je možno.

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.4.2008 11:30:36   
Polona31
naj bi bilo neto...ne vem...vem kolikor mi pove sestra.
Ni mi jasno da bi imel dokaj lepo plačo in ne bi imel ne avta (vozi se z maminim), ne stanovanja (ima sobo v kleti stan. hiše staršev). Glede na to da se mu ZELO, ZELO mudi (star je 23 let), da bi začela že kar živeti skupaj, mu je sestra rekla da v kleti ne bo živela, da bo treba urediti satnovanje (mansarda je še prazna), je bil pa njegov odgovor da on nima nič prihranjenega. Sama vem da se da z dosti manjšo plačo veliko postoriti ali pa prihraniti, če ti ni treba kupiti hrane, plačevati stanovanja, če si stroške položnic deliš z ostalimi. Tako da mi je izjava o takšni plači precej sumljiva...pa še kaj drugo...

Ja kje pa dela tvoj...imajo še prosto kakšno delovno mesto...

Neposredna povezava do sporočila: 7
30.4.2008 11:33:21   
Anonimen
Joj to je pa še mladičuser posted image ......itak da nakladauser posted image

Pa kaj bi se tvoja sestra kar selila, pa sploh ve ne al je lažnivc al neuser posted image
Mislm, kaj ko bi se mal spoznala prej? Pa počakala da fantičku brke poženejo.

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.4.2008 11:38:24   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Mislm, kaj ko bi se mal spoznala prej? Pa počakala da fantičku brke poženejo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam 

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.4.2008 11:40:59   
gojska
1000€ v Štorah.
težko
prav bi pa blo. Tam ni lahkega dela.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.4.2008 11:41:49   
Rožica I

... ali pa je to samo finta ker misli da jo bo denar premamil?

---------------------------------
Sorry, ampak moram tole komentirat user posted image ! Če toliko vsi skupaj razmišljate o tej cifri, se je za vprašat kaj bo prevagalo?! 

ROŽICA

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.4.2008 11:42:07   
Dadi
Naj dečko najprej odraste v moža..

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.4.2008 11:51:14   
Polona31
Ja se strinjam. Ker meni je ful čuden. Vsa njegova familija je ZELO čudna. Njegov brat še živi doma in ima dva otroka. In ta dva revčka še sta slišala že toliko zmerljivk, da jih me v vsem življenju ne bomo slišale toliko. Jaz ne bi šla tja pa če bi me z verigami vlekli.
Saj tudi sestra ni ravno najbolj navdušena nad njim. Je že pred dvemi leti nekaj poskušal in mu je dala košarico in takrat ji je potem pisal takšna nagnusna sporočila, dauser posted image user posted image Sedaj je sladek do nje, ko pa pomislim na tiste SMS - e, ki jih pisal me pa postane kar strah. 
Sestra pa misli da ji že voda v teče v grlo, ker je stara že 25 in mu je spet dala možnost. Samo jaz ji nočem soliti pameti, da je bolje biti kvalitetno sam pri 33-tih kot pa pri 25-tih v nekvaliteni vezi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.4.2008 11:53:17   
Polona31
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

... ali pa je to samo finta ker misli da jo bo denar premamil?

---------------------------------
Sorry, ampak moram tole komentirat user posted image ! Če toliko vsi skupaj razmišljate o tej cifri, se je za vprašat kaj bo prevagalo?! 

Sem že prej napisala da se sploh ne gre o cifri, gre se o iskrenosti - govoriti resnico!!! Cifra ne igra nobene vloge!!!!!

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.4.2008 11:53:19   
Anonimen
Sestra pa misli da ji že voda v teče v grlo, ker je stara že 25

Se oproščam ampakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.4.2008 11:56:21   
Polona31

Se oproščam ampakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se strinjam, vendar on atako razmišlja...na žalost. Upam samo da se ne bo razvilo kakšno nasilje, če bo ugotovila da si zasluži kaj boljšega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.4.2008 11:59:25   
Anonimen

Se oproščam ampakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se strinjam, vendar on atako razmišlja...na žalost. Upam samo da se ne bo razvilo kakšno nasilje, če bo ugotovila da si zasluži kaj boljšega.

Nimaš kaj, njeno življenje, njene odločitve......lahko svetuješ, sam odloči se pa še vedno sama. Ti bodi sam tam. Te bo še rabila verjetno.

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
30.4.2008 12:20:39   
daddy

Nimaš kaj, njeno življenje, njene odločitve......lahko svetuješ, sam odloči se pa še vedno sama. Ti bodi sam tam. Te bo še rabila verjetno.

Ja, res je .... in roka železarjev udari trdo ......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.4.2008 12:37:50   
nu_tella
joj...jo čist štekam, ker sem tudi sam mislila, da se mi mudi. Kljub temu, da so mi vsi razlagali, da se mi ne mudi in da sem bila v krogu prijateljic in prijateljev, ki smo bili sami samski...pač te sreča pamet enkrat (vidiš druge, kaj se jim dogaja, ker so raje z nekom, ki jim ni ušeč, kot da so sami,...).
Tako da, kot so rekle predhodnice, nimaš druzga kot pač počakat da jo mine in takrat ne ji solit pameti, ker bo se že sama zadosti žrla, ampak ji stoj ob strani. Če te pa vpraša za nasvet ji pa povej po pravici, drugač pa nič "dobrih nasvetov" ker ji ne bodo pršli do živga, samo še bolj te bo "sovražla". Srečno.

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.4.2008 12:49:30   
vesel
daddyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Naj se sama odloči.Upam,da ne bo nesrečna in,da jo bo tip iskreno ljubil tud brez dnarja.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.4.2008 12:50:45   
gojska
kadarkoli so takele in podobne teme si jaz mislim ; Kako si sploh lahko kdo domišlja, da lahko poseže v usodo drugih življenj ? Pa četudi dobronamerno. Vsaka skrb je odveč, ker pot mora biti prehojena in pamet srečana. Pika amen

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.5.2008 8:17:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj
ampak še vedno je za enga z nobeno izobrazbo bistveno preveč

Zakaj pa preveč? A si ne zasluži? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj
se mi pa zdi, da če nimaš končane osnovne bog ve kaj ne moreš dobiti

Še dobro, da se ti to samo zdi. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?