Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 30.4.2008 7:51:57
|
|
|
|
anju
|
ne razumem zdaj ali sprašuješ za čeveljčke ali copatke mi rabimo čeveljčke, za ven, za ta in poletni čas, torej vsaj malo zračne. zgoraj, kjer je tema o tem kakšni so primerni prvi čeveljčki, je veliko linkov za nakup preko interneta. ampak, če prvič kupuješ a ni dobro, da otroku pomeriš? torej kje (v slo) kupite otrokom čeveljčke, da so primerni. za cicibanove pravite, da niso preveč dobri...
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 30.4.2008 10:13:28
|
|
|
|
kofetek2010
|
pri 6.mesecih pa res ne potrebuje čeveljčkov... saj še ne hodi, ali pač?
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 30.4.2008 10:21:01
|
|
|
|
januskica
|
glede na to, da ima šele 6 mesecev, čevelčkov še ne rabi. tako kot je napisala jana73. copatke oz. obuvalo za zdej, da ga ne zazebe, pa lahko kupiš v katerikoli otroški trgovini. imajo lušne copatke "za se kazat". H&M, pikapolonica, ... tudi adidas, ... k bo toplo bo pa itak samo v nogavičkah in potem bos. lp
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 30.4.2008 15:22:25
|
|
|
|
Srečic@
|
Ja, mislila sem bolj copatke, pa saj ne vem točno , pač prvi otrok Sprašujem kaj mu sploh naj obujem, copatki za sedaj, da mu je toplo, poleti pa res verjetno bos???
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 30.4.2008 16:25:12
|
|
|
|
bina30
|
Moj sin je star 5m in mu raznoraznih čevljev sploh ne obuvam (čeprav smo jih kar nekaj dobili v dar) ker jih z brcanjem tako sezuje, pa še mučim ga, ko mu na njegovo mehko nogico tiščim neke trde čevlje gor. Za krst prejšnjo nedeljo sem mu obula full lepe bele čeveljčke iz H&M-a, drugače pa je v copatkih samo zunaj. (tudi H&M, taki neke vrsti mokasini so, ki se obujejo kot nogavičke).
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 30.4.2008 21:03:04
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srečic@ Ja, mislila sem bolj copatke, pa saj ne vem točno , pač prvi otrok Sprašujem kaj mu sploh naj obujem, copatki za sedaj, da mu je toplo, poleti pa res verjetno bos??? Pri teh mesecih sem jaz za copatke. Lahko pa ima obute tudi samo nogavičke, zdaj ko je toplo. Poleti pa bos, ja.
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 30.4.2008 21:32:00
|
|
|
|
Dashenka
|
Jaz pa ne razumem, zakaj dojenček pri 6m sploh potrebuje čevlje
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 30.4.2008 22:13:06
|
|
|
|
nananaja
|
kadar ji dam čevelce, jih ji zato, da jo manj zebe, torej take, da niso pretrdo pripete na noge. sem mnenja, da mora bit noga čim manj stisnjena, sicer te lahko še bolj zebe, vsaj mene. ko bo treba čevlje za hodit, pa bom drugač razmišljala.
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 30.4.2008 22:38:02
|
|
|
|
piko12
|
Moj ima copatke shooshoos (na foro robeezk) odkar plazi in se postavlja na nogice-od cca 6-7 meseca, da mu ne drsi. Ostalo je pri nas metanje denarja stran, ker jih zmeče dol z nogic.
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 30.4.2008 22:42:58
|
|
|
|
piko12
|
Aja, imajo pa tud crocse za dojenčke in so zelo fajn. Za grist, ne za nosit. Sam mal drago žvečilo so.
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 1.5.2008 7:46:36
|
|
|
|
anju
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 pri 6.mesecih pa res ne potrebuje čeveljčkov... saj še ne hodi, ali pač? ne, pri 6-ih res še ne. ampak v naslovu sprašuje za čeveljčke in zato sem sama temo tudi pogledala. moj bo sar 11m. in me zanimajo prav čeveljčki, pa sem mislila, da bo kak uporaben odgovor namesto retoričnega vprašanja.
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 1.5.2008 22:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: piko12 Moj ima copatke shooshoos (na foro robeezk) odkar plazi in se postavlja na nogice-od cca 6-7 meseca, da mu ne drsi. Ostalo je pri nas metanje denarja stran, ker jih zmeče dol z nogic. Teh ne zmeče dol z nogic? Potem pa bomo tudi mi te kupili. Do zdaj je čisto vse zbrcal dol.
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 1.5.2008 22:32:28
|
|
|
|
piko12
|
tianna: Ja tud te zmeče dol, ampak če sedi pa se potrudi. Ne zmeče pa jih ko se plazi pa posavlja na noge. Za ta namen so uporabni, adidaske pa podobno pa so samo lepe. To sem hotla rečt.
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 1.5.2008 22:35:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha hvala. Ma te se lahko naroči samo preko une spletne strani al kako?
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 1.5.2008 22:39:29
|
|
|
|
piko12
|
Ja. Jaz sem jih dobila naslednji dan, pa pol s klikom plačala. Lahk pa tud po povzetju. Men so fajn, pa 10eur so cenejši od robeezk.
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 1.5.2008 22:41:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, bomo naročili. Res se lepe. In očitno tudi kvalitetne in uporabne.
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 1.5.2008 23:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
(tudi H&M, taki neke vrsti mokasini so, ki se obujejo kot nogavičke). Moja jih je in jih ima še vedno velikokrat obute. So ful dobri. Ti se kar v H&M odpravi, boš sigurno kaj dobila.
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 1.5.2008 23:16:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Mokasinke iz H&M. Bolj fensi ceveljci pa kaksen Chicco, Naturino,....
|
|
|
|
RE: Kvalitetni in moderni čeveljčki 6.5.2008 10:20:01
|
|
|
|
wing
|
Ja seveda, da jih ne rabi, ampak....Roobez so super, pediped pa super fensi. Kera mamica pa ne želi svoje dete malo "našminkati"? No????
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?