|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pmoč - baby check
13.2.2005 18:00:52   
devička
Drage punce,
spremljam vas že dalj časa, danes pa sem se odločila tudi vstopiti v vaš krog. Sicer sem enkrat že pod srčkom nosila pikico, ki pa sem jo izgubila in pridobila v nebesih angelčka, ki bdi nad mano:)
In po več kot enem letu ssi spet želimo poskusiti. Pa nič. No danes sem neučakana naredila test (smotka baby check mini, na katerega se ne spoznam).
Ker sem mislila,da sem nekaj naredila narobe )neka čudna kontrolna črtica), sem oba testa vrgla v koš. No, kake pol urce zatem pa me je premagala radovednost in sem še enkrat pokukala na test. In na obeh je bila vidna zeeeeeeeeeeeeeeeelooooooooo rahla, komaj vidna črtica. In ja, test sem delala ob petih popoldne.
- mislite, da je test še uporaben po pol ure?
Upam, da bom lahko jutri za valentinovo dal adragemu lepo :duda::darilo:
Hvala za vaše odgovore
devička
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pmoč - baby check
13.2.2005 18:27:39   
biba77
Devicka, :rozica:.

Mislim, da je glede na navodila, test neveljaven po pol ure, zato bo boljse, ce se prepricas z novim testom. In preden ga naredis, preberi navodila.
Upam, da si :nosecka: in DOBRODOSLA med nami!

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pmoč - baby check
13.2.2005 18:57:50   
Anitka
Hojla Devicka!

Hja kaj naj ti rečem. Je čisto možno, da vama je uspelo in če želiš dragemu podariti lepo :darilo: za Valentinovo ti svetujem, da zjutraj skočiš po Clearblue in zadevo ponoviš. Jaz pa že zdaj držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska: da vama je uspelo. Pa poročaj nam in seveda

D:rozica:O:rozica:B:rozica:R:rozica:O:rozica:D:rozica:O:rozica:Š:rozica:L:rozica:A:rozica: med nami!

Anitka

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pmoč - baby check
13.2.2005 19:06:06   
Natka1
Devička,
po moje si srečka :nosecka:. Ampak, da boš zares prepričana poskuši še z CB, menda je najbolj zanesljiv.
Natka

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pmoč - baby check
13.2.2005 19:58:37   
Mirna*
Tudi jaz mislim, da si srecka :nosecka:. Moj baby check mini je po 15 minutah pokazal res rahlo drugo :modri::roza:. Nato sem se isti vecer naredila se drugi test in cepela zraven ter gledala na uro, da ne bo pretekel cas, ko test kao ni vec veljaven :ups:. No, skoraj da par sekund pred koncem pa se je pojavila se enkrat :roza:.
Zato ti jutri pogumno po se en test, pa kuopi tokrat drugega, naredi test in razveseli svojega dragega z veselo novico o :duda:. Jutri je kot nalasc dan za to ane?

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pmoč - baby check
13.2.2005 20:29:13   
tinkamiška
Devička pozdravljena!

Jst si ti ne upam še čestitat, bom pa močno, močno stiskala pesti, da vama je ratalo:miska::miska::miska::miska:!!!!

Tinka

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pmoč - baby check
13.2.2005 20:37:35   
cmokec
Draga devička

Jaz mislim, da si :nosecka:. Tudi če je preteklo dalj časa od testiranja, ne vem, od česa bi se črtica za nosečko obarvala, če ni hormona.:zmeden: Ampak zjutraj pa le ponovi test s kakim drugim testerjem. In javi, jaz pa bom držala :miska::miska::miska::miska: zate in tvojo pikico.

Čestitke so pripravljene, čakajo na navičko. :)-

cmokec

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pmoč - baby check
14.2.2005 5:17:11   
Nyah*
Draga devička!

Najprej prisrcno dobrodosla:rozica:!

Tudi jaz mislim, da si srecak :nosecka:, ker meni baby check mini tudi po eni uri(ko sem sla iz radovednosti gledat, kaj se zgodi, ce test ni vec veljaven, kot pise) na testi ni pokazal NIC!

Tako da, prepricaj se, potem pa dragemu za valentinovo le sporoci hihii:love::love:, to bo vesel!

Pa sporoci, kako je slo!;)

nyah:metulj:

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pmoč - baby check
14.2.2005 9:23:42   
devička
NI, NI... :((:((:((
zjutraj sem shranila urin (no, ni bil čisto prvi. Sem šla enkrat vmes lulat že ob treh zjutraj). Potem sem hitro tekla v lekarno in se založila (CB, baby heck in romed) in polna optimizuma pomakala paličice. In? Nič. Na romedu se vidi neka podlaga za črtico (mogoče se mi zdi), ostala dva testa nič. Pri CB se skoraj ne vidi niti vodoravne črtice (del plusa). Sem naredila kaj narobe? Še vedno prekmalu? In kaj naj bi biola tista komaj vidna stvarca pri romedu, ki spominja na črtico (tako kot včeraj pri baby check). Pa tolk me je špikal , da sem bila prepričana, da je:((:((:((
Sploh mi ni več do valentinčka. Sem ostala brez darilca :((:((:((

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?