Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako shraniti cunje za več let? 13.2.2005 15:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vem samo to, da ne v vreče, ampak v škatle, pa ne prav ne vem kako nabasati.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2005 15:49:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kako shraniti cunje za več let? 13.2.2005 16:44:03
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem dala stvari zmeraj v klet, (če nisem naprej posodila), pa v škatle, ki sem jih zalepila. Je vse obstalo. Pa potem vsakič, ko odpreš pa se spomniš prejšnjega pikca, ki jih je nosil, ti je kar hudo, kako hitro je zrasel.
|
|
|
|
Kako shraniti cunje za več let? 13.2.2005 17:01:49
|
|
|
|
rubin
|
Kaj pa te vreče, space bag, ki jih prodajajo na TV shopu, ko s sesalcem zrak ven potegneš in so v bistvu vakuumsko zaprte in jim nič ne more do živega. Jih ima katera in kako se obnesejo?
|
|
|
|
Kako shraniti cunje za več let? 13.2.2005 17:22:51
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz imam lepe kartonaste škatle iz IKEE (lahko jih vidiš v albumu). Te škatle spravim na podstrešje ali na omaro. Na njih še položim papir in dam noter eno dišavo, tiste Lenor krpice.
|
|
|
|
Kako shraniti cunje za več let? 13.2.2005 18:33:57
|
|
|
|
ciciban
|
Baje ne smes perila zlikat,ker porumeni in ni dobro,da jim dodas mehcalec!!??
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?