Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Boli me glava za umret... 29.4.2008 9:41:59
|
|
|
|
tinkatonka
|
Meni pomaga da se uležem v temno sobo, zakopljem glavo pod kovtr in odspim. Pa veliko veliko vode moraš spit. Pa lekadoli niso dovolj za hudo migreno. Če lahko vzameš kaj drugega, bo bolj pomagal kak Nalgesin ali pa Caffetin. Upam da te glava hitro neha boleti.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 29.4.2008 9:42:08 >
|
|
RE: Boli me glava za umret... 29.4.2008 9:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Pijem veliko. Spanje ni pomagalo (kljub tabletam). Doma imam samo lekadol... Ponavadi se izogibam tabletam... Zato tud nimam kaj močnejšega doma. Bo mende treba prevedrit v temi današnji dan.
|
|
|
|
RE: Boli me glava za umret... 29.4.2008 9:51:22
|
|
|
|
lewinsky
|
Hej! Uboga ti!Tudi jaz vem kaj so neznosni glavoboli.Meni je pomagal edino Ibuprofen 600 mg.Sam ga v lekarni ne dobiš brez recepta. Ali pa če imaš koga da ti glavo kao zmasira-s prsti pritiskaš na mestu kjer čutiš najbolj hudo bolečino.No jaz si to sama delam,pa malo ublaži bolečine.
|
|
|
|
RE: Boli me glava za umret... 29.4.2008 9:51:55
|
|
|
|
Mišni
|
Skuhaj si turško kavo (ali pa pač kakšno kavo s kofeinom) in vanjo stisni limono. Če ne gre za migreno, bi moralo delovat. Če ne drugega, ti bo tako slabo, da boš na glavobol pozabila. Ne, šalo na stran, to RES deluje.
|
|
|
|
RE: Boli me glava za umret... 29.4.2008 9:56:17
|
|
|
|
muška
|
lekadol ti pri hidem glavobolu ne bo pomagal. Bo treba vzet kaj močnejšega - žal
|
|
|
|
RE: Boli me glava za umret... 29.4.2008 10:19:06
|
|
|
|
čokoladka
|
predlog : stisni si limono in jo na eks popij potem pa pojdi v posteljo in malo oddremaj.
|
|
|
|
RE: Boli me glava za umret... 29.4.2008 10:40:32
|
|
|
|
toli
|
Meni včasih pomaga tuširanje nog od kolen navzdol z mrzlo vodo,to je tista Kneippova metoda zdravljenja z vodo.Js si velikokrat pomagam s tem. Probaj,zgubit nimaš kaj.
|
|
RE: Boli me glava za umret... 29.4.2008 11:46:15
|
|
|
|
vesel
|
Meni bolj pomaga Coldrex kot pa Lekadol.
|
|
RE: Boli me glava za umret... 29.4.2008 13:20:14
|
|
|
|
alička
|
Meni pomaga: temna soba, postelja na glavi pa mrzla mokra brisača, res pa je da pred proceduro vzamem še aspirin migran.
|
|
|
|
RE: Boli me glava za umret... 29.4.2008 13:22:57
|
|
|
|
African queen
|
Meni pomaga le Nalgesin
|
|
|
|
RE: Boli me glava za umret... 29.4.2008 14:16:34
|
|
|
|
Jessy
|
Isto se je meni zgodilo, zato sem pri prvem obisku osebne zdravnice to omenila in mi je zagotovila, da imam migreno. Napisala mi je recept za Imigran sprint, ki izredno hitro prime. Odkar jih imam, jih takoj ob prvi bolečini vzamem in se vsa stvar umiri. Če pa že vstrajaš pri zdravilih brez recepta, ti pa vsekakor svetujem Nalgesin S, ki je tudi za migrene. Je nekoliko šibkejše od Imigrana.
|
|
RE: Boli me glava za umret... 29.4.2008 20:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za nasvete. Sem kasneje vzela še en nalgesin pa tud ni nič pomagal. Pol sem pa obupala nad tabletami. Sem zatemnila sobo, in odspala cel dan. Šele ob 17.30 sem prišla k sebi. Sicer pa glede na vse znake pa vse, pa se mi zdi da ni migrena (nisem še dohtarci nič omenjala, pač kolikor sem se pogovarjala z ljudmi). Bom pa ob prvi prililki omenila, ker mi ni normalno, da se me lotevajo tako glavoboli.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?