|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nova trgovia
29.4.2008 9:19:26   
Boni3
V BTC ju baje Kipling odpira novo trgovino,zdej pa ne vem,če je to sploh res. Kličem v njihovo štacuno in na firmo,pa se noben ne oglasi. A katera tam dela,ali pa če ve če je to sploh res,pa kdasj naj bi to bilo. Hvala
Aja,pa seveda kje v BTC-ju,ker je čist mejčkenuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nova trgovia
29.4.2008 10:23:49   
Spark
Ti pa si neučakana.user posted image Sej boš videla, ko bo odprta.
Razen če bi se rada potegovala za delovno mesto prodajalke, potem pa le stopi v akcijo.

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2008 10:30:34   
Boni3
Hi,hi ne nebi bila prodajalka,me samo artikli zanimajo. Ja čist res sem neučakana.user posted image

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2008 11:36:00   
Spark
Meni imajo oni full lepe stvari, sam drage kot hudič.
Dobro zapravljaj.

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2008 12:55:49   
Boni3
Ja,men so fuuuul všeč in tudi fuuul drage,ampak sem se odločila,da si za rojstni dan vseeno kupim eno torbico (uno grila girlz,jungel fruit barvo). Slikice pa rajš ne grem limat gor,ker ne znam,pol bo pa taka čez pol RR,pa bodo imel moderatorji spet delo.user posted image

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2008 13:06:50   
helloKitty
Zakaj pa ne greš na Wolfovo? Bi jo lahko že danes mela..user posted image

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2008 13:15:34   
Boni3
Ja ker na Wolfovi pa niso imel take barve,pa upam,da jo bodo mogoče imeli v novi trgovini??? Al sem samo optimist?user posted image

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2008 13:38:28   
Taula
Jaz sem slišala da se odpre maja. Kje v BTC pa ne vemuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2008 16:18:32   
helloKitty
(uno grila girlz,jungel fruit barvo)

Crazy monkey pink je tud ful dobra barva!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2008 16:21:38   
dory
jst sem tud nora na kiplingove stvari...komi čakam :)

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2008 19:39:13   
Ro.Na
V BTC-ju v hali A, res odpirajo Kipling-ovo trgovino. Pred dvemi dnevi so polnili police, nisem pa videla, kdaj bo otvoritev. Je v pritličju, na tisti strani kjer je SPORT 2000:)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.4.2008 19:36:54   
Boni3
OOOO jupi,drug teden grem lahko v lov (no pa še katera,po postih sodeč nas je tuki več takih ki smo nore na opiceuser posted image ) Hvala!

(odgovor članu Ro.Na)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.5.2008 20:13:03   
Boni3
Evo me,jest sem pa važička z novo torbico,la,la,la,la  .... Sem bila danes v novi še sveži trgovinci in sem si kupila uno grila girlz jungel fruit ,model jixi.....skretka če ste mahnjene na Kiplingove torbice ne tja hodit,ker lahko tam pustiš celo premoženjeuser posted image  Imajo pa res iiiiiiiiiiiiii lepih stvari. Btw so imeli še 10 odstotkov popusta. (ampak je še zmeri dragouser posted image )

Si grem zdej torbo naštimat za ju3!

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.5.2008 21:15:37   
rainbow
V tej kombinaciji barv - superuser posted image user posted image

koliko je to drago??? na njihovi strani ni cifer. Sn pač firbecuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.5.2008 21:45:19   
Naja31
Koliko časa bodo pa imeli popust?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.5.2008 19:45:16   
Boni3
Stala je 54 €,potem je pa prodajalka rekla,no pa še malo popusta za novo trgovino in je bilo vse skupaj 48€. Nisem pa nič vprašala koliko časa bodo imeli popust. Sem jo pa imela dons že za v službo. Imajo pa tudi denarnice v enakem vzorcu,ampak je taka ne preveč velika in precej € se mi je zdelo za to kar dobiš (32),da je potem nisem vzela. Drugače imajo pa res kjuttttttt stvari.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?