Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: H&M -bon na njihovi spletni strani 29.4.2008 8:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ga dobila po mejlu ampak je bilo le do sobote.A je zdaj spet?
|
|
|
|
RE: H&M -bon na njihovi spletni strani 29.4.2008 19:59:50
|
|
|
|
Felicita
|
ja, tut v Žurnalu je bil tovrstni bon (-25% na izdelek po lastni izbiri) prejšni teden, pa so bili samo do sobote. karinka, mogoče je 'akcija' že minila.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: H&M -bon na njihovi spletni strani 15.5.2008 7:40:43
|
|
|
|
PIAF
|
BON, ki velja do 18.05.08 sem dobila po mailu in ga sprintala ČB. Včeraj sem dopoldan šla v shopping in sem dala za majčko za tamalega 0,90 eur (stala je 5€), res ful ugodno, se ful splača! za popoldan sem si dala na stran srajčko in kaj se je zgodilo?! Ko pridem do blagajne, mi reče, da bona ne morem uveljavljat, ker velja le določena velikost bona, ki je sprintana iz interneta in sem plačala polno ceno. In to se je spremenilo ravno tisti trenutek, ko sem jaz prišla na blagajno, saj je oseba pred mano še lahko vnovčila isti bon! Bila sem res besna, ne zaradi 5€, ampak zaradi principa, zaradi tega, da je ravno pri meni nastala sprememba, ker so dobile en faks iz Avstrije. V MB je res bila včeraj nenormalna gneča, ljudje so hodili od ene blagajne do druge in kupovali in vnovčevali bone.... So rekle prodajalke, da tega v Avstriji ni in se ne dogaja...seveda ne, saj imajo večje plače kot mi, nam pa 5€ kar pomeni, da greš za malčka kaj kupit! Ne vem, kako je z veljavnostjo bonov danes, če se spet ni kaj spremenilo, ampak bom šla poskusit. LP
|
|
|
|
RE: H&M -bon na njihovi spletni strani 15.5.2008 7:43:24
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIAF BON, ki velja do 18.05.08 sem dobila po mailu in ga sprintala ČB. Včeraj sem dopoldan šla v shopping in sem dala za majčko za tamalega 0,90 eur (stala je 5€), res ful ugodno, se ful splača! za popoldan sem si dala na stran srajčko in kaj se je zgodilo?! Ko pridem do blagajne, mi reče, da bona ne morem uveljavljat, ker velja le določena velikost bona, ki je sprintana iz interneta in sem plačala polno ceno. In to se je spremenilo ravno tisti trenutek, ko sem jaz prišla na blagajno, saj je oseba pred mano še lahko vnovčila isti bon! Bila sem res besna, ne zaradi 5€, ampak zaradi principa, zaradi tega, da je ravno pri meni nastala sprememba, ker so dobile en faks iz Avstrije. V MB je res bila včeraj nenormalna gneča, ljudje so hodili od ene blagajne do druge in kupovali in vnovčevali bone.... So rekle prodajalke, da tega v Avstriji ni in se ne dogaja...seveda ne, saj imajo večje plače kot mi, nam pa 5€ kar pomeni, da greš za malčka kaj kupit! Ne vem, kako je z veljavnostjo bonov danes, če se spet ni kaj spremenilo, ampak bom šla poskusit. LP Edino pravilno. pa če se tudi danes ne bo dalo, ti ne bo nič nerodno? Ah ne, saj bo itak verjetno druga prodajalka...
|
|
|
|
RE: H&M -bon na njihovi spletni strani 15.5.2008 7:48:44
|
|
|
|
PIAF
|
Nerodno?? Zakaj pa?? Zato ker uveljavljam popust, ki je za vse enak? Če so oni to narobe napisali, ni moj problem! Po moje bi morali napisati, da se bon lahko vnovči pri nakupu npr. nad 30 eur ali kaj takega... jaz tiste druge srajčke ne bi rabila vzeti, saj me je vprašala, če vseeno vzamem, pa sem jo vzela valjda, saj sem jo dala na stran z namenom, da jo kupim. druge so pa potem kar nazaj cote nosile... Ja, Volga, očitno ti 5€ nič ne pomeni, meni pa.........
|
|
|
|
RE: H&M -bon na njihovi spletni strani 15.5.2008 18:51:09
|
|
|
|
goga79
|
prosim napišite mi kako najdem to spletno stran rada bi sprintala bone
|
|
|
|
RE: H&M -bon na njihovi spletni strani 15.5.2008 22:00:01
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: goga79 prosim napišite mi kako najdem to spletno stran rada bi sprintala bone --------------------------- http://shrani.si/f/2G/Ux/Qjl0xb8/hmbon.pdf Pazi pa na to, da mora biti velikost sprintanega bona takšna, kot je na slikci !
|
|
RE: H&M -bon na njihovi spletni strani 16.5.2008 7:23:05
|
|
|
|
LoCa
|
a zdej res gledajo velikost bona? no, če daš samo print, že pride prou. ne vem zakaj bi blo komu nerodno, če večkrat bone vnovčiš? gor pišejo jasna navodila, en bon na EN NAKUP. celo prodajalka se mi je smejala in rekla, da pač greš pol na drugo blagajno. očitno jim ni problem. če bi jim bil, bi pa kake podatke jemali al si kaj podobnega zmislili, kjer se res ne bi moglo vnovčit, recimo, butasta ideja, ampak da moraš res rešit anketo, naprimer .
|
|
|
|
RE: H&M -bon na njihovi spletni strani 16.5.2008 8:14:17
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa a zdej res gledajo velikost bona? no, če daš samo print, že pride prou. ne vem zakaj bi blo komu nerodno, če večkrat bone vnovčiš? gor pišejo jasna navodila, en bon na EN NAKUP. celo prodajalka se mi je smejala in rekla, da pač greš pol na drugo blagajno. očitno jim ni problem. če bi jim bil, bi pa kake podatke jemali al si kaj podobnega zmislili, kjer se res ne bi moglo vnovčit, recimo, butasta ideja, ampak da moraš res rešit anketo, naprimer . Jaz sem bila včeraj in je mamici pred mano zavrnila bon ker ni bil prave velikosti Imajo neko šablono za mero.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?