Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odpoved v času porodniške 28.4.2008 21:22:35
|
|
|
|
Lunca1
|
postopek je enak, napiše da prosi za sporazumno prekinitev delovnega razmerja s tem in tem datumom
|
|
|
|
RE: Odpoved v času porodniške 28.4.2008 21:30:35
|
|
|
|
tropical
|
A ni če daš pred ztekom porodniške 2 meseca. Lahko to preneseš v službo ali neki tazga. Pol pa loh koristiš ta porodniški dopust do 3 let. Neki sm slišala sam, ne vem točn za kaj se gre.
|
|
|
|
RE: Odpoved v času porodniške 28.4.2008 21:38:53
|
|
|
|
sazi
|
Je isto, kot če bi zdaj delala, ali je postopek kako drugačen, ker gre za čas porodniške? isto - jaz sem naredila tako 3-mesečni odpovedni rok poslala sem pošto priporočeno 2,5 meseca pred koncem porodniške, da z dnem cca 2 tedna po koncu porodniške dajem odpoved in potem sem tista 2 tedna še pokoristila stari dopust - sveda sem o nameri izkoriščanja dopusta obvestila in se dogovorila s šefom
|
|
|
|
RE: Odpoved v času porodniške 6.5.2008 11:34:38
|
|
|
|
Tasika
|
Odpovedni rok začne teči z koncem porodniške in nič prej. Če delodajalec soglaša pa lahko odpovedni rok skrajšaš.
|
|
RE: Odpoved v času porodniške 6.5.2008 14:41:08
|
|
|
|
sazi
|
Odpovedni rok začne teči z koncem porodniške in nič prej. Če delodajalec soglaša pa lahko odpovedni rok skrajšaš. Ne, odpovedni rok začne teči z dnem obvestitve delodajalca - lahko tudi med porodniško - saj je namen odpovednega roka, da si v tem času delodajalec lahko najde zamenjavo in če te ta čas ni tam, te pač ni, oni imajo pa še vedno 3 mesece časa, da najdejo zamenjavo. V mojem primeru je bilo 3 mesece od poslane priporočene pošte (s povratnico).
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?