|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Samoplačniško k pediatru
28.4.2008 20:40:31   
valči
Mamice,eno vprašanje imam.Moja 6 mesečna hčera mi že 3 tedne boleha.Prehlad,zamašen nos,9 dni ji pa že piska in hrope,bolj ali manj.
Bili sva že dvakrat pri pediatru in na ORL,danes pa je njena pediatrinja šla na dopust,do 5.5.
Mene pa skrbi,ker hropenje ne poneha,ponoči kašlja in ne spi.
Baje,da je viroza.

Jaz sem razmišlala,da bi jo jutri peljala kar k pediatru,če bi me le hotel vzet,samoplačniško.Je to možno?
Kper pediatrinja in zamenjavo splošnega DR,jaz bi pa kar v Krško šla.
Kaj pravite,lahko greva kar k enem zdravniku izven kraja osebnega zdravnika.Jo bo hotel proti plačilu pregledat?

Ker imam občutek,da se ji bo še kaka pljučnica pojavila,tako dolgo že to vse traja.

Hvala vsem za mnenjauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Samoplačniško k pediatru
28.4.2008 20:51:09   
biga
Jaz mislim, da bi te moral z dojenčkom vzet tudi brez plačila. Kaj pa, ko je nujen primer in greš k dežurnem zdravniku? Tudi ne plačaš. Mi smo že parkrat leteli z našim user posted image  ponoči do dežurnega, pa tudi podnevi sem šla po kapljice k pediatru, ki ni naš, pa ni bilo problema. Tako da kar pojdi. Imamo pa tudi mi pediatra v KK in je dober.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2008 21:00:07   
eya
Če je šla vaša na dopust, jo sigurno nekdo nadomešča, kaj pa če greste k nadomestni?

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2008 21:24:13   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Kper pediatrinja in zamenjavo splošnega DR,jaz bi pa kar v Krško šla.

Kaj si hotela povedat, da jo nadomešča splošni zdravnik? Pljučnico bo zagotovo prepoznal vsak zdravnik. Sicer pa če ne zaupaš splošnemu, pa pojdi k dežurnemu pediatru, ne razumem zakaj bi morala hoditi samoplačniško naokrog user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2008 21:34:33   
valči
mala pikica,
sem se zmotila,hotela sem napisat,da pediatrinjo zamenjuje splošni zdravnik,le-ti pa zelo radi pošljejo dojenčke kar v bolnico na kontrolo.In,ko prideš v bolnico,garantirano ostaneš not.

Tako da,bova kar v Krško šli,če bo pediater jo vzel.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.4.2008 21:47:52   
Naja31
In,ko prideš v bolnico,garantirano ostaneš not.

Tega pa ne razumem. Verjetno ne obdržijo vseh not v bolnici brez razloga. In če je mala tok bolana, da bi jo obdržali, potem je bolje, da je tam, ne? Pa če tudi samo za 1 dan na opazovanju.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.4.2008 21:56:28   
vesel

In,ko prideš v bolnico,garantirano ostaneš not.

Tega pa ne razumem. Verjetno ne obdržijo vseh not v bolnici brez razloga. In če je mala tok bolana, da bi jo obdržali, potem je bolje, da je tam, ne? Pa če tudi samo za 1 dan na opazovanju.

Se strinjam!!!

< Sporočilo je popravil vesel -- 28.4.2008 21:57:55 >

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.4.2008 23:41:26   
Špacka

Valči, v torek dopoldne dela v KK pediater Puževski, prej pokliči, ker ima vse otroke naročene.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2008 8:40:25   
piščanc
najbolj kar zdaj tvoj otrok potrebuje je počitek, da se pozdravi. noben obisk zdravnika je ne bo pozdravil, kvečejmu utrudil pa še kakšen virus bo pobrala. in potem je pljučnica še bliže.

kašlja in piska zaradi sluzi, ki se ji nabira. najbolj pomaga izparilnik ponoči pri glavi pa čez dan ali inhalacije vode, pa kakšno eterično olje, da spuca dihalne poti, vitamini in veliko tekočine, pa slezov sirup... če ponoči res težko spi ji lahko daš tudi claritine, da zmanjša količino sluzi. če nima vročine ji zdravnik ne bo dal antibiotikov in pot bo zaman.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2008 15:36:22   
valči
piščanc,
tako,kot si ti napisala,drži kot pribito in je dejansko res.Vendar mene edino skrbi,da se ji kaj ne zakomplicira,da se ne bi kasneje po glavi tepla,zakaj nisem šla.Ker pol radi rečejo,kje ste bili prej?

Danes sva bili pri nadomestni zdravnici,ki jo je tako površno pogledala,da mi je šlo na jok,ko sem odhajala.Ji je samo malo pljuča poslušala,niti grla,niti ušes,pa ona mene sprašuje,kaj bi ji dala.Pa sem ji jaz rekla,da Ventolin in Flixotide imam doma.Pol pa je šla bukve listat,pa se je odločila,da ji kar to dam.user posted image

Madonca,zdravstvo je za ...niti saturacije ji ni zmerila,piska ji pa tako,da na daleč slišiš,pa kar dušilo jo je danes ponoči.Od kašlja bruha.Vročina pa konstantna 37.8.

Sedaj pa prazniki pred vrati.Me je strah,ker ko sem brala zgodbo od Nalin in kako se je sineku poslabšalo,mi je user posted image Upam,da mi se javi,ker ne vem,kako se je njemu začelo,res me je strah.

Ker tega letanja od zdravnika do zdravnika imam vrh glave,pa noben nič ne sliši.Hvala bogu,samo zakaj mi Nina po treh tednih ne ozdravi,kvečjemi ji gre na slabše?Delam vse,kot treba,efekta pa ni.

Hvala,ker ste me brale,samo mogla sem se vam potožituser posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2008 16:23:08   
ULLA K
v brežicah ima pediater Lipovšek koncesijo in sprejema tudi samoplačniško. ...sigurno bi vaju vzel na pregled.
lp

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?