|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Iskalnik - vraze o spolu
28.4.2008 14:51:05   
Virtualna
Pozdravljene drage moje,

ze par dni opazam, da mi iskalnik ne dela, oz. mi ne odpira dolocenih iskanih besed. Obracam se kaki dobrovoljki, ki bi mi v iskalnik vtipkala "vraze o spolu dojencka" in mi prilepila kak link kot odgovor...
No, ne vem ce ravno verjamem tem vrazam o spolu otroka, a bi si jih rada malo ogledala user posted image
Zahvaljujem se za odgovore....user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Iskalnik - vraze o spolu
28.4.2008 15:04:18   
AnciM
RR iskalnik vrne vse tole:

http://www.ringaraja.net/googlesearch.asp?cx=003895394721023096174%3Af9uj_wyowam&cof=FORID%3A11&q=vra%C5%BEe+o+spolu&sa=I%C5%A1%C4%8Di#944

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2008 15:05:46   
Virtualna
Hvala, kar veliko dela bom imela s prebiranjem vsega tega user posted image

user posted image

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2008 19:01:25   
kajajaka
Virtualna,
meni so vsi "po vražah" napovedovali fantka:
- ker imam tako obliko trebuha,
- pa tako hodim,
- pa življenska črta na roki mi to kaže,
- pa verižica,
- pa obraz se mi je spremenil,
- pa tečna sem,
- pa nism tečna...

no na koncu je vraža, ki se ji reče 3D ultrazvok pokazala, da imamo 100% punčko.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2008 19:02:48   
Anonimen
no na koncu je vraža, ki se ji reče 3D ultrazvok pokazala, da imamo 100% punčko....

Ampak dokler ne rodiš, je tudi 3D ultrazvok le vražauser posted image

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.4.2008 20:28:20   
Virtualna
O moj Bog , pa saj to je to v bistvu, kar me "matra" ... vsi mi govorijo, pa tako kozo imas, pa tak trebuh imas, pa stalno samo to jes... ziher bo fant, no in pol sm nekako kar sama prepricana da bo res fant, a kaj ce ne bo...
Mislim, da psiha ful deluje na to vse skupaj...
Sem 19 tednov noseca, nisem se povprasala po otrokovem spolu, a tako ko prebiram te "vraze" mi enkrat kaze fanta, drugic puncko...

Joj, se zmesalo se mi bo od vsega tega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.4.2008 20:33:41   
Anonimen
Enkrat sem že napisala. Bom še enkrat:
Med nosečnostjo mi je ena (tudi noseča) stalno govorila, da bom imela punčko (ker sem bila taaaaakooooo drugačna od nje). No, rodila sem fantka. Kar me je presenetilo je, da je ona ves čas vedela, kaj bo imela, jaz pa nisem hotela.
Zaključek: Čeprav sem bila kontra njej, sva obe dobili fantka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.4.2008 21:05:18   
kajajaka
ja, Nataša77, se strinjam, nič ni 100%, ampak glede na to, da so mi tudi v materinsko knjižico napisali, da je plod ženskega spola... jaz kar veselo tudi roza cunjice nabavljam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.4.2008 21:15:51   
poli*
Kitajski koledar napoveduje punčko, tisti na Mami pa fantka. No, saj nekej od tega pa bo, ane user posted image .
Nuhalno je doktor naredu tko na hitro (7 min) in hitro končal, da še časa nisem mela vprašat, če se mogoče že kaj vidi user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.4.2008 21:37:13   
ursalara
Meni je kolegiva rekla da bom imela definitivno punčko ker kao ko sem si pobarvala laske mi ni dobro barva prijela pa kao ful lepo kozo sem imela,tisti stari horoskom na mami mi je tudi napovedal punčko na NS isto in na koncu sem res dobila v svoje narocje prekrasno princesko!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.4.2008 22:03:55   
pufka
Nimajo pojmauser posted image meni so gledli preko ogrlice nad dlanjo pa napovedali punčo-pa sn rodila fantka,zdaj ko sm noseča mi pa vsi govorijo da mam punčkast trebuh,ginekolog pa vidi picekauser posted image Ne vrjamite nič,dokler se ne prepričate na lastne očiuser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?