Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Iskalnik - vraze o spolu 28.4.2008 15:05:46
|
|
|
|
Virtualna
|
Hvala, kar veliko dela bom imela s prebiranjem vsega tega
|
|
RE: Iskalnik - vraze o spolu 28.4.2008 19:01:25
|
|
|
|
kajajaka
|
Virtualna, meni so vsi "po vražah" napovedovali fantka: - ker imam tako obliko trebuha, - pa tako hodim, - pa življenska črta na roki mi to kaže, - pa verižica, - pa obraz se mi je spremenil, - pa tečna sem, - pa nism tečna... no na koncu je vraža, ki se ji reče 3D ultrazvok pokazala, da imamo 100% punčko....
|
|
|
|
RE: Iskalnik - vraze o spolu 28.4.2008 19:02:48
|
|
|
|
Anonimen
|
no na koncu je vraža, ki se ji reče 3D ultrazvok pokazala, da imamo 100% punčko.... Ampak dokler ne rodiš, je tudi 3D ultrazvok le vraža
|
|
|
|
RE: Iskalnik - vraze o spolu 28.4.2008 20:28:20
|
|
|
|
Virtualna
|
O moj Bog , pa saj to je to v bistvu, kar me "matra" ... vsi mi govorijo, pa tako kozo imas, pa tak trebuh imas, pa stalno samo to jes... ziher bo fant, no in pol sm nekako kar sama prepricana da bo res fant, a kaj ce ne bo... Mislim, da psiha ful deluje na to vse skupaj... Sem 19 tednov noseca, nisem se povprasala po otrokovem spolu, a tako ko prebiram te "vraze" mi enkrat kaze fanta, drugic puncko... Joj, se zmesalo se mi bo od vsega tega
|
|
RE: Iskalnik - vraze o spolu 28.4.2008 20:33:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Enkrat sem že napisala. Bom še enkrat: Med nosečnostjo mi je ena (tudi noseča) stalno govorila, da bom imela punčko (ker sem bila taaaaakooooo drugačna od nje). No, rodila sem fantka. Kar me je presenetilo je, da je ona ves čas vedela, kaj bo imela, jaz pa nisem hotela. Zaključek: Čeprav sem bila kontra njej, sva obe dobili fantka.
|
|
|
|
RE: Iskalnik - vraze o spolu 28.4.2008 21:05:18
|
|
|
|
kajajaka
|
ja, Nataša77, se strinjam, nič ni 100%, ampak glede na to, da so mi tudi v materinsko knjižico napisali, da je plod ženskega spola... jaz kar veselo tudi roza cunjice nabavljam
|
|
|
|
RE: Iskalnik - vraze o spolu 28.4.2008 21:15:51
|
|
|
|
poli*
|
Kitajski koledar napoveduje punčko, tisti na Mami pa fantka. No, saj nekej od tega pa bo, ane . Nuhalno je doktor naredu tko na hitro (7 min) in hitro končal, da še časa nisem mela vprašat, če se mogoče že kaj vidi
|
|
|
|
RE: Iskalnik - vraze o spolu 28.4.2008 21:37:13
|
|
|
|
ursalara
|
Meni je kolegiva rekla da bom imela definitivno punčko ker kao ko sem si pobarvala laske mi ni dobro barva prijela pa kao ful lepo kozo sem imela,tisti stari horoskom na mami mi je tudi napovedal punčko na NS isto in na koncu sem res dobila v svoje narocje prekrasno princesko!
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?