|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska šola + partner
13.2.2005 11:02:43   
Barbara L
Pozdravljene vse:sloncek:;

Nekaj me zanima. A je partner šel zraven že takoj na prvo, uvodno, uro materinske šole?

Pri kolikih mesecih nosečnosti ste šle v šolo?

Barbara L:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.2.2005 11:11:50   
bivka
Midva z možekom sva pridno hodila na vsa predavanja skupaj 2,5 meseca pred rokom poroda!
Uživajta! Lp, B

(odgovor članu Barbara L)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2005 11:15:49   
Anonimen
Ja, moj je šel. Sem ga pa skoraj za ušesa tja vlekla.

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2005 12:28:32   
maja1977
Zdravo!

Jaz imam rok 18.03., pa grem v materinsko ta torek 15.02. Imamo 3x po 4 ure, partner pa mora biti zraven (če hoče biti pri porodu) baje ravno prvič - ko razlagajo o porodu, pokažejo na videu. No tako je vsaj v Celju, verjetno je pa od kraja tudi odvisno.

LP:rozica:
Maja 9nebesa:modri:

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2005 14:10:39   
Anonimen
Moj je šel- mal s težavo ampak je šel. Nič mu nisem povedala, da ne potrebuje potrdila da je lahko pri porodu zraven.:)
v materinsko sem šla v 7 mesecu.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2005 17:16:24   
sabini
ninny oj mene pa zanima a tudi če možek ne hodi na materinsko šolo gre ravno tako lahko zraven k porodu

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2005 17:28:55   
Primoza
Saj obstaja neka skrajšana verzija tečaja, vsaj v Ljubljani je l. 2000. Potem pa to velja "doživljensko".
Zdi se mi, da jim je bolj važno, da plačaš nekakšno vstopnino za prisotnost pri porodu.

Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2005 17:50:02   
Naja31
Zivjo,

midva ravno zdaj hodiva v solo za starse v Lj porodnisnico. Na prvi ura sva bila oba, potem je sel on z mano se ne nego dojencka in sel bo na obe predavanji o porodnih obdobjih, ki sta tudi obvezni zanj, ce hoce biti zraven pri porodu. Drugace pa gredo lahko ocetje tudi na "skrajsan" tecaj namenjen samo njim. Mislim, da je v lj porodnisnici vsak drugi in cetrti ponedeljek v mesecu.

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2005 21:13:55   
miki
Pozdravljene!
Moj je šel zmano že prvič.Hodila pa sva v Postojno.Mislim da je bilo dvakrat na teden po dve uri,trajalo pa je kake tri tedne.Bil je zraven tudi pri porodu.

Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2005 18:23:15   
Anonimen
Sabini!

Nekje ne zahtevajo potrdila o obisku materinske šole- na Jesenicah ni potrebno.
Pozanimaj se.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?