|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopalke
27.4.2008 9:17:46   
Anonimen
Kakšne imate, kakšne boste kupile?

Letos moram obvezno po nove, ker so mi včeraj na bazenu joške skoraj ven zlezle user posted image ... Imam pa jih od Nancy. Super model in kvaliteta, cena pa user posted image ... In za eno sezono se mi ne splača kupiti tako dragih.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kopalke
27.4.2008 9:19:56   
Strawberrie Cherrie
Jaz te zgleda zasledujem danes user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakorkoli že, jaz imam nagledane ene Colmarjeve, modro, belo črtaste, noro lepe, super model, stanejo blizu 70€ in čakam na razprodajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sam si še vseeno raje kupim malo boljše, kvalitetnejše, 1x sem jih menda kupila celo v H&Mu in so kr nitke šle ven in so se parale. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.4.2008 9:23:35   
muška
Mi gremo na morje vedno po razpordajah, tako da vedno počakam in si jih kupim takrat user posted image  . če pa slučajno gremo kdaj že prej pa imam za takrat stare, nove si pa pol na razprodajah vseeno kupim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2008 9:27:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Jaz te zgleda zasledujem danes user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Se vidimo še na kakšni drugi temi. user posted image  user posted image

Dejte kakšno fotko gor no. user posted image  Saj tudi jaz rada dam kakšen € več za kvaliteto, ma če vem, da jih bom nosila samo eno sezono. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2008 10:26:27   
helloKitty
Jst sem si nameravala od Nancy, sam mi ta nova kolekcija ni preveč všeč. user posted image  Mi je bila prejšnja lepša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.4.2008 10:31:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty

Jst sem si nameravala od Nancy, sam mi ta nova kolekcija ni preveč všeč. user posted image  Mi je bila prejšnja lepša.

Ja sem glih prej gledala. user posted image  Ampak so res kvalitetne! Jaz imam ene njene iz leta 2004 in so kot nove!!! Pa sem bila res veliko v njih.

(odgovor članu helloKitty)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
27.4.2008 12:11:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.4.2008 12:42:35   
Felicita
Letos pomoje ne bo novih kopalk, ker ne grem nič na morje (vsaj trenutno ni v planu).
Mam pa sicer vse od Triumpha, ker ostale firme ne delajo dovolj velikih modrcev oz. če že majo pravo velikost so kopalke za stare mame user posted image Se pa tudi pošteno skeširam kadar jih kupujem, ampak držijo (vsaj) 3 sezone.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.4.2008 13:28:58   
total
Imam že spet ene nove iz Lisce rdeče z zlatim kombinacije,čist nov model,jih pa dobim gratis ker mi tašča prnese..tako da za kopalke ne rabim skrbet.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.4.2008 15:45:15   
urška
meni so všeč tele. ampak moram še mal shujšat za njihuser posted image user posted image

user posted image

so pa liščine. na žalost ne vem cene.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.4.2008 17:10:15   
Anonimen
Kupila lani, Calzedonia, prekrasne so :)).

Prej sem imela Skinny, vendar so ob barvo user posted image  (in jaz veliko na soncu, ampak vseeno prehitro).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.4.2008 17:57:29   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Kupila lani, Calzedonia, prekrasne so :)).

Prej sem imela Skinny, vendar so ob barvo user posted image  (in jaz veliko na soncu, ampak vseeno prehitro).

Tudi jaz sem si lani kupila kopalke v Calzedoniji. Mi je fajn, ker se da kupit posebi zgornji in spodnji del.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.4.2008 8:12:53   
jakaracman
Prisegam na Nancy.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.4.2008 18:46:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Prisegam na Nancy.

U, te so tudi videti dobre :).

Samo nikoli ne zberem poguma za taksen budget...user posted image

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.4.2008 19:41:20   
katjes
Strawberrie Cherrie
Kje pa si našla Colmarjeve kopalke?

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?