timoteja
|
...glede spanja oz. uspavanja. Imamo 4,5 mesečno deklico, ki smo, beri SEM, bolje se sliši smo . skupinska krivda, kao...že kar malce razvadili. No, stanje je takšno... naša deklica dude noče, vedno je zaspala ob flaški mleka ali ob podiranju kupčka. Sedaj, ko je že orng brihtna punca, se je začelo s tem, da je malce pojokala , ko sem jo dala v posteljico spat, pa jo je mamica seveda vzela nazaj ven, jo nesla nazaj med dnevno dogajanja, mali angelček pač ne sme jokcat, sigurno ji kaj manjka, sem si mislila, pa tako. No, in sedaj smože tam, da čez dan ne bi več spala, že ko jo nesem proti spalnici, kjer je njena posteljica, začne tuliti, to se dogaja čez dan in zvečer, po kopanju in ritualu, in res me začenja skrbeti, da bo tako tudi ponoči. Glede na to, da že imamo eno 4 letno punco, ki ima dokaj lahkoten spanec, me skrbi, da jo bomo prebudili. Poleg tega sem imela pri prvi podobno situacijo , in sem jo pri devetih mesecih še nosila po rokah , da je zaspala, in sedaj res ne bi želela istega. Dajte mi mal predlogov, malo pougma, da ni hudega , če malce pojoka, ko se bliža spanje, vaše izkušnje oz. navade pri dajanju dojenčka spat oz. kako olepšati te trentuke sebi in otročku. Nočko, pa upam, da me ne bo kdo napadal, samo kakšen nasvet bi prosila.
|