Anonimen
|
Hm, sicer načeloma nimam nič proti, navsezadnje naj vsak dela s svojim telesom, kar se mu zahoče, niti ne porajtam, ali ima kakšna umetne ali ne, ali ima velike, majhne, ali ima moški bicepse ali so moji večji . Kaj pa vem, mi gre to kar mimo, bolj me zanima osebnost, karizma. Tako da, če si katera želi povečat prsi, zaradi mene kar, če misli, da bo tako srečnejša, bolj zadovoljna s sabo. Ampak naj se prej res konkretno pozanima in razmišlja tudi 10, 20 let vnaprej, kaj bo, ko bo treba vsadke zamenjat,... Ampak se pa strinjam s Tehnofilom v tistem delu, da je vse v glavi. In če večje prsi pomenijo notranje zadovoljstvo, OK, kaj pa če je to samo kratkotrajno čustvo? Kaj če čez dve leti najdeš na sebi nekaj drugea, pa spet nekaj drugega... Potem postane vse skupaj zelo drago, nevarno, neprijetno in predvsem s takim početjem veliko preveč obremenjuješ sebe zaradi stvari, ki res niso vredne tega sekiranja. Kar se mene osebno tiče, sem se že en čas sprijaznila s takim telesom kot ga imam. Mi je všeč, z vsemi nepopolnostmi zraven, ker sem to jaz. In tudi "napakice", ki so na mojem telesu, zame izražajo lepe stvari: moje izkušnje, življenje, da sem že nekaj dala skozi, tako kot gube na obrazu, pa da imam res mehkejše in manjše prsi, ampak sem zato eno leto uživala v družbi z mojo bebo in izkusila prvinskost, nekaj povsem naravnega in nedolžnega, ko sem jo dojila, pa da je mojemu možu čisto vseeno, kakšne imam,... . In mi je prav lepo pogledat moje neenakomerno telo v ogledalu .
|