|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija
26.4.2008 14:27:49   
db
Živijo,mene pa zanima če ma katera izkušnja kako povečati ovulacijo pred tablet,naravno a obstajajo kaki čaji al pa kej podobno. hvala za odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija
28.4.2008 9:09:17   
titi3
Z večjo količino estrogenov recimo. Veliko estrogena je v hmelju. Pivo kar odmisli, ker ga je dandanes v pivu še zelo malo, večinoma ima koruzo in druge pšenice.

Hmelj si lahko kupiš v Sanolaborju in si narediš čaj. Ampak bodi pozorna in ne pretiravat, razen če poznaš stanje svojih hormonov.  Če imaš pomanjkanje estrogena recimo.

Jaz sem ga pila 2x na dan.

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2008 9:10:06   
titi3
Pa še to!

Slučajno sem imela UZ in gin mi je reku, da imam dva folikla. Ampak to je vse odvisno od tega kako ti odreagira telo.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2008 9:16:49   
talika81
hja, ne vem, če je ta čaj, ki sem ga pila, pomagal ravno pri povečanju ovulacije. user posted image

ampak po pitju čaja krvomočnice se mi je ovulacija povrnila in zdaj vsaj vem, kdaj naj bi približno bila.

ampak zanosit pa še nisem uspela. tako da mogoče poskusi s tem čajem. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2008 9:29:39   
titi3
Jaz pa se s to Krvomočnico odkrito povedano ne upam preveč igrat. Sem jo sicer enkrat pila in mi ni pomagala.

Razlog, da mi je malo tako tako je v tem, da ne vem kako deluje. Kaj sploh izdaja, da uravnava hormone in potem kaj poveča estrogen in zmanjša progesteron ali obratno ali kaj drugega. Bojim se, da nimam jaz recimo visoki progesteron in mi ga še poveča.

Pri hmelju je bolj enostavno, ker se ve, da izdaja estrogen in estrogen je pomemben pri ovulaciji.

S hmeljem sem dobila potrditev na UZ, ker je pomembno. Prej mi niso nikoli odkrili dva folikla v enem ciklusu.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?