Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pranje pleničk in dojenčkovih oblekic z mehča... 12.2.2005 21:11:16
|
|
|
|
Pia73
|
Ne z mehčalcem. Tako svetujejo zaradi raznih možnih alergij. Jaz sem nasvet hvalabogu upoštevala saj moj :duda: je bil alergičen.
|
|
|
|
pranje pleničk in dojenčkovih oblekic z mehča... 12.2.2005 21:14:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem od vsega začetka uporabljala mehčalec (Lenor Sensitive) za vse razen za plenice - te sem prelikala in (na srečo) ni bilo nobenih težav, alergij. LP
|
|
|
|
pranje pleničk in dojenčkovih oblekic z mehča... 12.2.2005 21:18:40
|
|
|
|
india
|
Vedno sem vse prala z mehčalcem, ponavadi Balsam ali Sensitive ( Lenor ali Silan), plenice in majčke-benkice še prelikala do 3. meseca, potem pa normalno, gel+mehčalec, pa ni bilo nobenemu nikoli nič! Poskusi, drugače ne boš vedela!:miska:
|
|
|
|
pranje pleničk in dojenčkovih oblekic z mehča... 12.2.2005 21:18:57
|
|
|
|
Anonimen
|
K zadnji vodi za splakovanje dodaj kis.Ko boš vse zlikala bo zmehčano.Ne še začet z mehčalci otročki,ne vsi so radi alergični na mehčalec.
|
|
|
|
pranje pleničk in dojenčkovih oblekic z mehča... 12.2.2005 21:23:03
|
|
|
|
Gina
|
To je pa odvisno od tega, če ste v družini alergiki. Pri nas sicer smo, pa sem vseeno uporabljala mehčalec in ni bilo nobenemu nič. Je bilo pa meni, pa ne od mehčalca, ampak od Persila- v nosečnosti. Pri zadnjem otroku uporabljam sušilec - ta pa je zakon - ne rabiš mehčalca in perilo diši in je mehko.:bravo:
|
|
|
|
pranje pleničk in dojenčkovih oblekic z mehča... 12.2.2005 21:25:27
|
|
|
|
TaRe*
|
Jaz od prvega dne uporabljam mehčalec,pa ni blo na srečo nič narobe.Res pa je,da vse potem tudi likam.
|
|
|
|
pranje pleničk in dojenčkovih oblekic z mehča... 12.2.2005 21:37:05
|
|
|
|
JASNA D
|
Uporabljam mehčalec za vse, likala sem samo pleničke, pa še te le zaradi robov - nobenemu nič. Hvalabogu Jasna
|
|
|
|
pranje pleničk in dojenčkovih oblekic z mehča... 12.2.2005 23:10:33
|
|
|
|
čaki
|
jaz sem prala z mehčalcem pa ni blo nč narobe, če maš pa sušilni stroj pa tolko bolje: ne rabiš prav nič likat :bravo: :bravo:
|
|
|
|
pranje pleničk in dojenčkovih oblekic z mehča... 12.2.2005 23:18:17
|
|
|
|
puri
|
Jaz sem tudi že od vsega začetka prala z mehčalcem!:)
|
|
|
|
pranje pleničk in dojenčkovih oblekic z mehča... 12.2.2005 23:19:59
|
|
|
|
Pikabu
|
Jaz tudi že od začetka perem z mehčalcem. Dam pa na dvojno izpiranje, pa potem vse zlikam.
|
|
|
|
pranje pleničk in dojenčkovih oblekic z mehča... 13.2.2005 10:13:10
|
|
|
|
KIRA
|
jaz sem tudi od vsega zčetka uporabljala mehčelec. v glavnem silan, pa čisto navaden, včasih pa lenor. če bi se kazal kak znak alergije, bi prenehala, pa se ni. sem vesela da ne - ker so cotke takooo lepo mehke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?