|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj prvi znaki nosečnosti?
25.4.2008 21:03:06   
Anonimen
Vem, da je bilo o znakih nosečnosti že dosti napisanega. Imam za sabo že eno nosečnost, neuspelo, pa vendar, tko da vem, kako je, če imaš menstruaciji podobne bolečine, velike prsi, temne bradavice in slabost. Ker se ti znaki zelo razlikujejo od nosečnice do nosečnice, me zanima, kdaj ste prvič zaslutile, da ste noseče. Deveti dan po menstruaciji (25 dnevni ciklus)sem imela močne bolečine, podobne menstruaciji s špikanjem v jajčnikih in ko sem vstala mi je bilo zelo slabo. A je katera tako zgodaj že opazila znak nosečnosti? Do ugnezditve menda pride tam po 6 dneh po oploditvi, ali ugnezditev spremljajo kakšni znaki?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj prvi znaki nosečnosti?
25.4.2008 21:06:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vem, da je bilo o znakih nosečnosti že dosti napisanega. Imam za sabo že eno nosečnost, neuspelo, pa vendar, tko da vem, kako je, če imaš menstruaciji podobne bolečine, velike prsi, temne bradavice in slabost. Ker se ti znaki zelo razlikujejo od nosečnice do nosečnice, me zanima, kdaj ste prvič zaslutile, da ste noseče. Deveti dan po menstruaciji (25 dnevni ciklus)sem imela močne bolečine, podobne menstruaciji s špikanjem v jajčnikih in ko sem vstala mi je bilo zelo slabo. A je katera tako zgodaj že opazila znak nosečnosti? Do ugnezditve menda pride tam po 6 dneh po oploditvi, ali ugnezditev spremljajo kakšni znaki?

Pardon, zmotila sem se, 12 dan po menstruaciji so se pojavili ti znaki slabost, bolečine v trebuhu, špikanje v jajčnikih, ne deveti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2008 9:14:12   
Anonimen
dan po menstruaciji so se pojavili ti znaki slabost, bolečine v trebuhu, špikanje v jajčnikih, ne

Mislim, da je šlo v tem primeru prej za ovulacijo. Upam da sta takrat pridno user posted image . Želim ti da čimprej ugledaš user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2008 15:30:57   
divans1
Js sm tud mela ta mesec od ovulacije špokanje v jajčnikih, 20.dan ciklusa pa hude krče, kot da bom dobila menzo. Pa je nisem... Moram jo dobit nekje v pon mam 28 dni, pa bomo vidli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2008 15:43:15   
KOKICA32
Mene pa špika v jajčnikih skoraj vsak mesec, nekje v tednu, ko imam po opazovanju in izračunih ovulacijo, pa prsa imam tudi vsak mesec zelo občutljiva, potem pa točno na 28 dni vedno pride user posted image . Pa upam, da je 14.05.2008 NE BO!!!!user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2008 21:47:33   
kkkkk
lep pozdrav!!

imam eno vprašanje in bi rada slišala vaše mnenje1VEM DA    je bio o znakih nosečnostii že veliko napisano vednar me zanuima če so sledeči  simptomi lahko znak nosečnosti
slabo mi je skoraj ves dan ,prsi me tako bolijo d se jih dotaknt niti prbližn ne upam ,pogosteje grem na wc in sem nenormalno občutljiva v smislu d sem vsa raznežena ,nekatera hrana ki mi je prej dišala  mi sedaj dobeedno smrdi in me sili na bruhanje če jo zavoham!sEM že razmišljala če imam pač tok močen PMS vendar ganikoli poprej  nisem imela  (VSAJ NE tok močnega).Upam da boste izrazile svoje mnenje!
LP

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2008 13:16:43   
Shuka
Vse je možno!

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2008 16:07:27   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Vse je možno!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če bi test naredila? Ta ti bo najbolj zagotovo pojasnil, če si al nisi noseča. Držim pesti.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2008 16:14:43   
eternety
Nekih konkretnih znakov v prvih tednih nosečnosti ni  mogoče zaslediti, ponavadi se bruhanje in slabost pojavita kasneje.
Boleče prsi in krči v trebuhu so lahko znak bilžajoče se menstruacije ali pa nosečnosti. Vsekar je najboljše počakati na test in se ne preveč obremenjevati s posameznimi znaki. Držim pesti za pozitiven rezultat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2009 1:17:31   
grahek85
Kot sem ugotovila iz lastnega primera in kakor mi je razložila ginekologinja, je to precej različno pri ženskah. Sama nisem mogla biti noseča več kot 2 tedna, ko sem opravila test in zagledala user posted image , pa sem že cel teden opažala, da imam dojke večje in bolj občutljive, pa tudi voh se mi je nekako izotril. Nekje sem prebrala, da ženske z manjšimi dojkami veliko hitreje opazimo spremembe. Seveda, saj se vsak dodaten gram še kako pozna v modrčkuuser posted image Ginekologinja mi je povedala, da ženske pač različno reagirajo na nosečnost, poleg tega pa se razlikujejo tudi v tem, kako "poslušajo" svoje telo oz. kako hitro zaznajo spremembe. Poleg tega pa različne znake nosečnosti verjetno hitreje opazijo tiste, ki se trudijo zanositi oz. vedo, da za to obstaja možnost kot pa tiste, ki jih nosečnost doleti "od nikoder".   

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2009 2:35:13   
mojca345
grahek....kako dva tedna ? napiši mi kdaj si imela prvi dan in koliko dolg imaš cikel, redne ali neredne...

nosečnost se začne drugače štet od zadnje M - prvi dan....večina punc izve potem če je noseča nekje 5 do 6 teden..

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2009 20:02:48   
grahek85
Ne vem, koliko je moja M redna. Ko sem nehala jemat K tabletke, je par mesecev ni bilo, potem je bila ena M s pomočjo Primolut Nor-a, potem čez 39 dni spet ena, ta spontano oz. brez umetne spodbude. Čez 33 dni negativen test, vendar brez prisotnih nosečniških znakov. S partnerjem sva namreč ves čas po prenehanju jemanja K tabletk poskušala zanositi, razen tista prva dva meseca, kot mi je to svetovala ginekologinja. Cca 10 dni kasneje sem prvič opazila, da vse bolj voham, še kake dva dni kasneje sem postala pozorna tudi na nekoliko bolj občutljive dojke, čez kake tri dni so postali tudi modrčki sumljivo tesni, zato sem še tri dni kasneje končno naredila test, ki je bil pozitiven. Pa če premislim, me je par dni pred testom vsak dan bolela glava. En teden po user posted image testu sem imela SS. Takrat mi je ginekologinja na urgentni ob prvi šibkejši krvavitvi (ko še nisem niti vedela, ali je to res SS ali samo neškodljiva krvavitev) rekla, da na UZ še ne vidi plodu ampak samo odebeljeno mat. sluznico, betaHCG pa je bil malo pod 200, torej malo. Če poleg tega upoštevam tudi to, da je med obema testoma minilo 18 dni in da so se prvi znaki pojavili šele deset dni po prvem oz. osem dni pred drugim testom, od vgnezdenja ni moglo miniti več kot 2 ali 3 tedne. Pa tudi slabosti še nisem občutila, ta pa navadno res pride šele nekje 5. do 6. teden in je za marsikatero nosečko tudi prvi opažen znak.

Verjetno je bilo ključnega pomena to, da sva se res trudila zanositi. Glede na to, da naj bi imela PCO, zavestno sicer nisem pričakovala veliko, ampak podzavestno sem bila pa očitno vseeno polna pričakovanja. Bi bilo sploh lahko drugače, ko sva pa skos user posted image brez kakršnekoli zaščite, tisti PCO je bil pa tako abstrakten oz. neoprijemljiv, samo beseda v mojem kartonu. Sploh po tem, ko sem dobila svojo M.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.1.2009 4:37:46   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zdravo, mislim, da bo to težka..oz. skoraj nemogoča, da bi bila to že odploditev,a veš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.