Šarki
|
joooj kok sm bla učerej huda v glavnem naša stanodajalka je mal samosvoja. čudna po domače. ampak dobro, to ni problem. jest ne vem a sm jest tud en tak čudn človk al kaj. mi2 imava 2 otroka, mož večinoma po cele dneve dela, tako da sem sama za vse. dela je doma čez glavo, največ se družim s sestro in starči, imam ene par prijateljic, s katerimi se občasno slišim, ali vidim, z eno mamico iz vrtca se malo družimoin to je to. obiskov imam bolj malo, sorodniki če pridejo, z drugimi gremo ponavadi na igrala, da se otroci malo zletajo in da mi spijemo kakšno pjačko. z lastnico hiše ne kofetkam ker: ne pijem kave v pogovoru sploh ne pridem do besede, tko da je naše druženje bolj njen monolog (ona je učiteljica, tko da se počutim kot v razredu ko ona predava, samo razlika je ta, da moram poslušati o njenih problemih ne o učni snovi...) njena punčka je ena razvajenka v glavnem če je več otrok na kupu jih ona samo šunta da se kregajo... ko imajo obiske se potrudimo da smo notri ali pa da kam gremo, vsak ima rad svoj mir. ko pa mi dobimo obiske, se takoj nalima zraven - če smo zunaj. al pa če pride kdo z majhnimi otroki na obisk jo takoj slišim: Majči a greš ven? punčka je prišla na obisk no v glavnem daje jo ker se jaz ne družim z njo - razen če smo slučajno ob istem času zunaj - in je izjavla da jo opravljam, da je moji starši ne marajo da ne prenašam njenega moža.... pa z nikomer ne govorim o njej, ker nikoli ne veš kdo jo pozna... zadnič je naša starejjša na veliko bruhala, smo se spravljale v lekarno, pa slišim da sta s staro zunaj, in sem rekla naši, da ne sme it k maji, da se ne bo slučajno nalezla. in poj stara prileti za mano da je njen sin slišal da sem rekla da ne sme niti govort z njeno hčerko in bog ne daj da gre k njej in take pa sm ji razložila da je naša bolna, ker ko je imela norice so na sto metrov okol nje hodil, čeprav so jih vsi že preboleli, da nebi SLUČAJNO majči s5 zbolela ker je baje možnost da jih s5 dobi nov glavnem smo šle v lekarno, poj pa k mojim staršem, saj sem bila čist preč k sm celo noč in cel dopoldan bruhce pucala, sm misnla da je zdej ok s staro, pa učer s5 vn pade da ona ne dovoli da se njena igra z najino malo, ker sem jest njeno diskriminirala, da sem rasistka, da se visoko nosim... kaj jaz morem če nimam milijon prijateljev da bi vsak dan hodili sem na kofe... ne pomnim kdaj sem en film ali oddajo v miru pogledala od začetka do konca, bom pa za druke kozlarije imela čas v glavnem tok je stvari, to še začetek ni, in upam da nisem preveč zmedeno pisala k sm fulll JEZNA k se zmer kera baba vame vtakne, k sama s sabo ni zadovoljna in poj misli da če ne hodim ven z njo na pijačo, jo pa verjetno na veliko opravljam.... hvala bogu da se selimo