Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: Čupka IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: Čupka Ej, ej, ej, kaj pa tiste, ki imajo kolešček v peti? Meni je pa tisto tako všeč, ko vidim mulčke, ki imajo obute superge in se peljejo po petah . Ne predstavljam si čisto, kako je s tem hodil po stopnicah, ampak po ravnem je pa bomba! A katera ve, kje se to kupi? [/quot Dobiš jih v Btc-ju. Ampak te čevlji so zelo nevarni. Ene par otrok si je že glavo razbilo. Če jih nosiš je potrebna čelada. Aja pa glede stopnic- so narejeni tako da se kolešček nekako notri pospravi in normalno hodiš. Hvala, Liana. Saj jaz bi jih zase kupila , aja, pa mimogrede....nekaj otrok si je razbilo glave tudi v navadnih supergah ... Ja sej vem, da si lahko tut z navadnimi supergami razbiješ glavo. Ampak s temi je večja verjetnost, ker se hitro ko hodiš pozabi da je kolešček zunaj. Sem jih že videla v živo, tako da vem kako so narejeni. Sicer niso slabi, ampak vseeno se mi zdi da je ob nošenju potrebna tudi čelada. No sej ti povejo da za poškodbe niso odgovorni. Poročaj kakšne se ti zdijo, če si jih boš kupila. Lp Hej, saj malo sem se pohecala, veš, s tistim razbijanjem glave. Jaz vztrajam pri svojih otrocih, da nosijo čelado pri rolanju, vožnji s kolesom, vožnji s skirojem, drsanju, smučanju, "skejtanju",...skratka tako rekoč povsod. Sploh fanta sta pravi kamikazi . K sreči so izredno stabilni z izrednim ravnotežjem, ampak vem, da ko bo pa enkrat kateri odletel, pa zagotovo ne bo nedolžen padec, glede na vragolije, ki jih počnejo. Verjetno jih, sploh starejšega, ne bi mogla pripravit, da imajo superge (pa čeprav s koleščkom) in čelado. Tako da, če imajo mojo številko, jih bom res kupila zase...potem bom pa poročala...upam da ne iz traume
|