Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj jesti pred zanositvijo in v času postopko... 25.4.2008 12:03:14
|
|
|
|
pogum
|
Pozdravljene, sem iskala malo po forumih, pa ne najdem odgovora. Za seboj imam neuspešen ICSI, abrazijo, sedaj pa se bi rada še bolj pripravila na nove boje čez cca. 3 mesece. Prosim za inf, kaj je priporočljivo poleg folne kisline (matičen mleček, q10, ostale tablete, čaji- npr. krvomočnica) jesti pred zanositvijo, velja tako za mene kot za partnerja. Seveda prosim tudi za nasvete o uporabi. Nato me zanima, kaj je nato in kako priporočljivo jesti oz piti v fazi samih postopkov ICSI ter tudi kaj je priporočjivo jesti potem ko nosečnost poteka OK. Iskrena hvala za vse odgovore in lep pozdrav prav vsem na forumu.
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 26.4.2008 10:22:57 >
|
|
|
|
RE: Kaj jesti vpred zanositvijo in v času pos... 25.4.2008 12:45:24
|
|
|
|
Hope2
|
Malo slabo si iskala Če greš na upajmo skupaj imaš eno posebno temo NAPOTKI..... http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207 Poleg tega so tam še ostale punce iz IVF/icsi, ki imajo sezname, akj jesti, piti in kaj ne. Pokukaj tja, so super punce
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?