Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 19:48:10
|
|
|
|
luna39
|
skoči na forum a še katera čaka,
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 19:50:12
|
|
|
|
pika74
|
še ena ideja: povabi enga prjatla na dom, pa nej te kao mal osvaja...klin se s klinom zbija:hudicek::hudicek:
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 19:51:47
|
|
|
|
sandram
|
:bravo::bravo::bravo:Jaz vem eno dobro,preverjeno,torej iz prve roke...Ne kuhaj mu (veš kakšen je občutek,ko prideš lačen kot volk iz službe,pa je na štedilniku-NIČ),ne peri in ne likaj mu...Kot preliv na sladoled pa še, naj ves vikend pazi na sinčka,ti pa v shopping pa na cafe k frendici...Uf bo to luštno...Saj boš se ja vžgala...:sloncek::sloncek::sloncek: Pa poročaj...
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 19:51:48
|
|
|
|
luna39
|
jest svetujem da to ne narediš, dedci pijani so od hudiča, pa še kakšno lahko fašeš. Rajš ne.
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 20:04:07
|
|
|
|
Pia73
|
Če se mu slučajno ni kaj zgodilo, obstaja žal tudi ta možnost, bi ga jaz nagnala,... RES!
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 20:08:07
|
|
|
|
ZARA
|
A ti bi dedca cez okn zagonila....:ups:
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 20:14:25
|
|
|
|
Pia73
|
Če mene sprašuješ, ne jaz ga ne bi čez okno, jaz ga niti not ne bi spustila, pa itak ne bi bilo potrebe, bi ga kar pred vrati vse čakalo,...
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 20:17:20
|
|
|
|
india
|
Upam,da se mu res ni kaj zgodilo, na to ženske vedno najprej pomislimo, potihem kujemo načrte,kako mu bomo zavile vrat( preverjena varinata že večkrat pri meni!!!), ko pa pride, pa smo zaradi ljubega miru, pa ker si oddahnemo, da se mu ni kaj zgodilo, lepo tiho. Moj pravi, nič se mu ni zgodilo, le zabluzu je nekje! Svak naj gre malo v akcijo na teren, ga bo že kje odkril!
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 20:18:38
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz tudi upam, da se mu ni kaj zgodilo, če pa se mu ni jaz ne bi bila tiho,....
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 20:23:15
|
|
|
|
mtd
|
s svakom je pa tak; ima bolno ženo in starejšo hčerko - viroza, pa še eno malo dojenčico majo, tak da sem v dr.:( svojega očeta nimam več, tast pa ni glih za vožnje, nema dedov v naši familiji:(, me je pa vedno res strah, da se mu ne zgodi kaj, maš prav, miška ko se je nazadnje javil je bla ura ene 2 popoldne, pol pa ga ne morm dobit več. policije torej še ni za klicat se mi zdi, bi mu pa prav privoščila, da mu vzamejo izpit!!! vsaj eko zadoščenje bi blo, ma pa službo ful odvisno od avta, se velik vozi na sestanke po tujini. pa takih itak policaji nikol ne vidijo pa še sem pravi, da se njemu pa nič, za ziher nič ne bo zgodilo, ej, enkrat bova pa s samijem sama ostala za zmer, ko bo kje na cesti kaj narobe ...:(
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 20:24:11
|
|
|
|
M&P
|
Jaz bi najprej preverla,da se mu ni kaj zgodilo.In če res nekje popiva potem pa bogi on:hudicek:.Obnašala bi se kot,da ga ni-nema južne,nema pranja-ništa!!!Pa naj gre nazaj tja kjer je cel dan bil in naj ga tam pedenajo:hudicek:
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 20:30:45
|
|
|
|
ajf
|
jaz bi znorela bit v taki negotovosti
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 21:01:00
|
|
|
|
Annny
|
Najprej preveri, ali je vse OK.. Ne vem, če ga kje žura, bi jaz njegovo odsotnost ignorirala (bi se čisto normalno obnašala)- pa bo že sam povedal, kje je bil. Nič se obremenjevat, samo da je z njim vse OK. Ponoči mu pa gole podplate na debelo namaži z zobno pasto ali kaj takega...eh, nimam idej;)
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 21:05:53
|
|
|
|
Moyca_
|
kaj včeraj ob dveh se ti je javil ali danes. če danes kaj pa ti je rekel? Če pa se še ni danes javil, pa pokliči na policijo. Mene je kar strah:(
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 21:06:02
|
|
|
|
Gina
|
Joj, mtd, pa saj se obnaša kot en velik otrok. A pa to večkrat dela, mislim kolikokrat na leto? Če bi meni to prvič naredil, bi mogoče res samo pop., če ne pa...ne vem. Moj lubi pravi, da moški slišijo ženske besede v takih trenutkih samo kot bla bla bla...da mora vsak moški čutit posledice, da bo spremenil vedenje....jaz bi se s tem strinjala. Zdaj moraš pa ti pogruntat, kaj njemu veliko pomeni.
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 21:24:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma poden tele dedci!
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 21:47:04
|
|
|
|
kaja11
|
Matr, a se še zmeraj ne ve kje je?? Zdaj pa še mene fuul zanima.:zmeden:
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 21:58:20
|
|
|
|
Annny
|
A je že prišel domov al kako?
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 22:19:16
|
|
|
|
mtd
|
ne, ga še ni, me je pa klicala žena od pivskega pajdaša, on ji je rekel, da so pri nas!!:grrr: da jejo župo.:zmeden2: zdaj pa že 2 uri ni od nobenga glasu. grem spat, zjutraj pa kličem policijo, če ga ne bo. hvala vsem za skrb:rozica:, se pa zihr javim kako bo.
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 12.2.2005 22:26:04
|
|
|
|
Annny
|
To je pa tudi malo čudno:zmeden2: No, nič se ne sekiraj..bo že prišel. Prosi ga, naj ti drugič ne povzroča skrbi in naj vsaj javi, kje je...ko pride, seveda. To je res neodgovorno ravnanje in sploh mi ne pride na misel, kdo bi se lahko tako čudaško obnašal...razen nekdo, ki je nadelan ko klada:zmeden2: Eh, pojdi spat in nikar ne straži z valjarjem za vrati- ni vredno energije;) Hecam vse. Upam, da bo vse v redu in da ne bo šlo preveč živcev. Lahko noč:rozica:
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 13.2.2005 8:29:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem zakaj imam občutek, da se tole ni zgodilo prvič in da je mtd že kar malo navajena, da moža ni domov. Koliko je pa star tale osebek? A ne ve, da ima družino, otroka, za katerega je odgovoren? Ah, očitno itak da ne. Samo tole je pa resnično preveč. kaj narediti? Ne vem, po moje bi moj odpokal, zarad mene k mami, to bi mu bila največja kazen. A je zdaj že prišel? Ponoči ni bilo nobene prometne nesreče s smrtnim izidom - vsaj to.
|
|
|
|
potrebujem zloben nasvet 13.2.2005 10:50:26
|
|
|
|
Anonimen
|
- Slovenski policisti so v noči na nedeljo obravnavali 31 prometnih nesreč in 43 kaznivih dejanj ter 84-krat posredovali zaradi kršitev javnega reda in miru. V petih prometnih nesrečah se je šest oseb lažje poškodovalo. V preostalih prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 61-krat posredovali na javnih krajih, 23-krat v zasebnih prostorih, pri tem pa so pridržali 17 kršiteljev. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 20 vlomov, 12 tatvin, štiri poškodovanja tuje stvari, dva kazniva dejanja povezana z mamili in eno kaznivo dejanje povzročitve lahke telesne poškodbe.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?