|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 19:48:10   
luna39
skoči na forum a še katera čaka,

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 19:50:12   
pika74
še ena ideja: povabi enga prjatla na dom, pa nej te kao mal osvaja...klin se s klinom zbija:hudicek::hudicek:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 19:51:47   
sandram
:bravo::bravo::bravo:Jaz vem eno dobro,preverjeno,torej iz prve roke...Ne kuhaj mu (veš kakšen je občutek,ko prideš lačen kot volk iz službe,pa je na štedilniku-NIČ),ne peri in ne likaj mu...Kot preliv na sladoled pa še, naj ves vikend pazi na sinčka,ti pa v shopping pa na cafe k frendici...Uf bo to luštno...Saj boš se ja vžgala...:sloncek::sloncek::sloncek:
Pa poročaj...

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 19:51:48   
luna39
jest svetujem da to ne narediš, dedci pijani so od hudiča, pa še kakšno lahko fašeš. Rajš ne.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 20:04:07   
Pia73
Če se mu slučajno ni kaj zgodilo, obstaja žal tudi ta možnost, bi ga jaz nagnala,... RES!

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 20:08:07   
ZARA
A ti bi dedca cez okn zagonila....:ups:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 20:14:25   
Pia73
Če mene sprašuješ, ne jaz ga ne bi čez okno, jaz ga niti not ne bi spustila, pa itak ne bi bilo potrebe, bi ga kar pred vrati vse čakalo,...

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 20:17:20   
india
Upam,da se mu res ni kaj zgodilo, na to ženske vedno najprej pomislimo, potihem kujemo načrte,kako mu bomo zavile vrat( preverjena varinata že večkrat pri meni!!!), ko pa pride, pa smo zaradi ljubega miru, pa ker si oddahnemo, da se mu ni kaj zgodilo, lepo tiho.
Moj pravi, nič se mu ni zgodilo, le zabluzu je nekje!

Svak naj gre malo v akcijo na teren, ga bo že kje odkril!

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 20:18:38   
Pia73
Jaz tudi upam, da se mu ni kaj zgodilo, če pa se mu ni jaz ne bi bila tiho,....

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 20:23:15   
mtd
s svakom je pa tak; ima bolno ženo in starejšo hčerko - viroza, pa še eno malo dojenčico majo, tak da sem v dr.:( svojega očeta nimam več, tast pa ni glih za vožnje, nema dedov v naši familiji:(, me je pa vedno res strah, da se mu ne zgodi kaj, maš prav, miška
ko se je nazadnje javil je bla ura ene 2 popoldne, pol pa ga ne morm dobit več.
policije torej še ni za klicat se mi zdi, bi mu pa prav privoščila, da mu vzamejo izpit!!!
vsaj eko zadoščenje bi blo, ma pa službo ful odvisno od avta, se velik vozi na sestanke po tujini.
pa takih itak policaji nikol ne vidijo

pa še sem pravi, da se njemu pa nič, za ziher nič ne bo zgodilo,
ej, enkrat bova pa s samijem sama ostala za zmer, ko bo kje na cesti kaj narobe ...:(

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 20:24:11   
M&P
Jaz bi najprej preverla,da se mu ni kaj zgodilo.In če res nekje popiva potem pa bogi on:hudicek:.Obnašala bi se kot,da ga ni-nema južne,nema pranja-ništa!!!Pa naj gre nazaj tja kjer je cel dan bil in naj ga tam pedenajo:hudicek:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 20:30:45   
ajf
jaz bi znorela bit v taki negotovosti

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 21:01:00   
Annny
Najprej preveri, ali je vse OK..
Ne vem, če ga kje žura, bi jaz njegovo odsotnost ignorirala (bi se čisto normalno obnašala)- pa bo že sam povedal, kje je bil.
Nič se obremenjevat, samo da je z njim vse OK.
Ponoči mu pa gole podplate na debelo namaži z zobno pasto ali kaj takega...eh, nimam idej;)

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 21:05:53   
Moyca_
kaj včeraj ob dveh se ti je javil ali danes. če danes kaj pa ti je rekel?
Če pa se še ni danes javil, pa pokliči na policijo. Mene je kar strah:(

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 21:06:02   
Gina
Joj, mtd, pa saj se obnaša kot en velik otrok. A pa to večkrat dela, mislim kolikokrat na leto? Če bi meni to prvič naredil, bi mogoče res samo pop., če ne pa...ne vem. Moj lubi pravi, da moški slišijo ženske besede v takih trenutkih samo kot bla bla bla...da mora vsak moški čutit posledice, da bo spremenil vedenje....jaz bi se s tem strinjala. Zdaj moraš pa ti pogruntat, kaj njemu veliko pomeni.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 21:24:07   
Anonimen
Ma poden tele dedci!

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 21:47:04   
kaja11
Matr, a se še zmeraj ne ve kje je?? Zdaj pa še mene fuul zanima.:zmeden:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 21:58:20   
Annny
A je že prišel domov al kako?

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 22:19:16   
mtd
ne, ga še ni, me je pa klicala žena od pivskega pajdaša, on ji je rekel, da so pri nas!!:grrr: da jejo župo.:zmeden2:
zdaj pa že 2 uri ni od nobenga glasu.
grem spat, zjutraj pa kličem policijo, če ga ne bo. hvala vsem za skrb:rozica:, se pa zihr javim kako bo.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   potrebujem zloben nasvet
12.2.2005 22:26:04   
Annny
To je pa tudi malo čudno:zmeden2:
No, nič se ne sekiraj..bo že prišel. Prosi ga, naj ti drugič ne povzroča skrbi in naj vsaj javi, kje je...ko pride, seveda. To je res neodgovorno ravnanje in sploh mi ne pride na misel, kdo bi se lahko tako čudaško obnašal...razen nekdo, ki je nadelan ko klada:zmeden2:
Eh, pojdi spat in nikar ne straži z valjarjem za vrati- ni vredno energije;) Hecam vse.
Upam, da bo vse v redu in da ne bo šlo preveč živcev.

Lahko noč:rozica:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   potrebujem zloben nasvet
13.2.2005 8:29:53   
Anonimen
Ne vem zakaj imam občutek, da se tole ni zgodilo prvič in da je mtd že kar malo navajena, da moža ni domov.
Koliko je pa star tale osebek? A ne ve, da ima družino, otroka, za katerega je odgovoren? Ah, očitno itak da ne.

Samo tole je pa resnično preveč. kaj narediti? Ne vem, po moje bi moj odpokal, zarad mene k mami, to bi mu bila največja kazen.

A je zdaj že prišel? Ponoči ni bilo nobene prometne nesreče s smrtnim izidom - vsaj to.

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   potrebujem zloben nasvet
13.2.2005 10:27:40   
india
Al bina, glede nesreče: na štajerskem koncu tudi ne???

Kar se pa tega dedca tiče: bi mu jih bilo treba krepko pokazati! Total neodgovrno in žal zelo mučno za mamico in:duda:!
Taki si ne zaslužijo ne ljubezni in ne familije!:miska:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   potrebujem zloben nasvet
13.2.2005 10:50:26   
Anonimen

- Slovenski policisti so v noči na nedeljo obravnavali 31 prometnih nesreč in 43 kaznivih dejanj ter 84-krat posredovali zaradi kršitev javnega reda in miru. V petih prometnih nesrečah se je šest oseb lažje poškodovalo. V preostalih prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda.
Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 61-krat posredovali na javnih krajih, 23-krat v zasebnih prostorih, pri tem pa so pridržali 17 kršiteljev. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 20 vlomov, 12 tatvin, štiri poškodovanja tuje stvari, dva kazniva dejanja povezana z mamili in eno kaznivo dejanje povzročitve lahke telesne poškodbe.

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?