|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imela sem
12.2.2005 16:13:19   
Vity
rizično :nosecka: , tako da sem šla kaj kmalu na bolniško.To tudi pomeni, da v letu 2004 v službi nisem bila fizični prisotna niti en dan.Dopust za leto 2003 sem porabila pred nastopom bolniške.
Sedaj me pa zanma,če je imela še katera podoben primer, zanima me koliko dopusta mi potem v tem letu (2004) torej pripada?Slišala sem, da cel sigurno ne :( .
Na žalost :(( je potrebno počasi misliti tudi na vrnitev na delovno mesto.

Lp :kuza::kuza::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Imela sem
12.2.2005 16:21:31   
Gina
Zakaj neki ti ne bi pripadal ves dopust, seveda ti!!! Seveda v primeru da si bila ves čas nosečnosti in porodniške v rednem delavnem razmerju in je čisto vseeno ali za dol. ali nedol.čas. Pripada ti toliko dopusta, kot je določeno v vaši kolektivni pogodbi, katerega odločbo bi že morala dobiti v roke, no vsaj jaz sem jo že.
Cel ti ne bi pripadal lanski dopust, če ga ne bi porabila, vendar samo če si rodila pred 1.7.- v tem primeru bi ti 2 tedna (po zakonu)ukradli.

(odgovor članu Vity)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Imela sem
12.2.2005 16:31:05   
Vity
Hvala za inf.Gina, očitno se kar spoznaš na te stvari.Ja sej rodila sem 30.06.2004, en dan prezgodaj :)- .Sem v rednem delovnem razmerju za nedol.čas.Kaj pomeni potem da če imam npr 22 dni ld mi ga bodo vzeli 14 ali 10 delovnih dni ?

(odgovor članu Vity)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Imela sem
12.2.2005 17:27:56   
emaa
dva delovna tedna, to je v tvojem primeru 11 dni od 22 dni dopusta.
Ne vem če zate velja enako, ker dopsuta nisi mogla koristiti v letu, ko ti je pripadel, tko da ne vem če ti ga je polovica zapadla

(odgovor članu Vity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Imela sem
12.2.2005 19:14:07   
Anonimen
10 dni dopusta (delovnih) moraš koristiti v letu, v katerem ti dopust pripada, ostalo lahko preneseš v naslednje leto in koristiš do 31.6. naslednjega leta.
Tistih deset dni ti torej propade.

(odgovor članu Vity)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Imela sem
12.2.2005 20:40:06   
Gina
Vity jaz sem te razumela, da si lanski dopust že koristila. V tem primeru imaš nič starega dopusta in ves letošnji - nič ti ne vzamejo.
Če pa lani dopusta sploh koristila nisi, potem ti pripada dva delovna tedna manj dopusta kot bi ti sicer (pri nas je 2 tedna 10 del. dni, pri vas pa ne vem, morda tudi 11) za lansko leto, ki jih moraš porabiti do konca junija (kot je že Selena napisala) in še ves letošnji dopust v celoti.

(odgovor članu Vity)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Imela sem
12.2.2005 21:15:11   
beba76
So ti že punce odgovorile, jaz dodam le še to, da sem bila v podobni situaciji - v 2005. letu nisem nič delala, a sem se z delodajalcem zmenila, da prekinem boniško in polovico dopusta (iz leta 2005) izkoristim pred nastopom porodniške sicer bi mi propadel. Tako imam zdaj do 21.2.bolniško, potem od 22.2. do 8.3. dopust, 9.3. pa nastopim porodniško.
Tebi pa ga polovica od lanskega leta gre v nič, drugo polovico pa moraš izkoristiti do 30.6. kot so ti že punce povedale.

(odgovor članu Vity)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Imela sem
12.2.2005 21:40:31   
Vity
Hvala punce za odgovore, mogoče bom skombinirala, da bom doma še tja do 1.avgusta,upam, pa še poletje je, da bomo lahko šli z :duda: mal na :morje:.

(odgovor članu Vity)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Imela sem
12.2.2005 23:10:59   
Sabla
Jaz sem rodila 9.septembra-na bolniški sem bila od meseca marca,tako,da so mi vzeli 22 dni dopusta.Novega imam 25 dni,pa mi ga bodo verjetno tudi,ker se mora koristiti do junija,meni pa se porodniška zaključi 12.avgusta.
Bom šla pa vseeno v podjetje vprašat kako in kaj.

(odgovor članu Vity)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Imela sem
16.2.2005 14:14:00   
ninocka

??
Če jst prav razumem te dopuste in tvojo situacijo - rodila si lani septembra in dopusta za 2004 si imela 22 dni. Do konca l.2004 si morala porabit 2 tedna dopusta (10 dni), ostali dopust (12 dni) se ti prenese v letošnje leto in ga moraš porabiti do 3o. junija 2005. Če ga do takrat ne porabiš, ti propade (razen če se v podjetju ne dogovorite drugače).
Letos (2005) ti pripada 25 dni dopusta, od katerega jih moraš 10 dni pokuriti do konca 2005, ostalo se ti prenese v leto 2006 (do konca junija). Tko da letošnjega ti ne morejo vzeti, za lanski pa pejt vprašat (v nekaterih podjetjih se da zment, da se prenese v koriščenje po koncu porodniške - vsaj moja kolegica se je tko zmenila).
Upam, da boš zate najboljš zrihtala :)

al pa jst narobe zakon razumem? :zmeden:

(odgovor članu Vity)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?