Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A ste ve tud mele?!?! 25.4.2008 22:07:23
|
|
|
|
gaja27
|
Dva: po ZM 30.5. v 28.tednu Pušenjak dal 20.5. (menda naj bi bil točnejši po ZM oziroma po UZ na nuhalni)?? Tako da ne vem, jaz upam, da bo kar 20., ker že malo težko prenašam. Predvsem me ves čas skrbi vse živo.
|
|
|
|
RE: A ste ve tud mele?!?! 25.4.2008 23:48:34
|
|
|
|
budulove
|
V materinski knjižici imam dva roka, 18.9. po zadnji menstruaciji, 25.9 pa glede na velikost pri nuhalni svetlini. Ginekologinja mi je rekla, da sem kasneje zanosila.
|
|
|
|
RE: A ste ve tud mele?!?! 26.4.2008 21:17:45
|
|
|
|
Barbara84
|
Ojla. Tudi jaz imam dva roka . En je gledan po zadnji menstruacji, drugi pa glede na UZ. Je pa samo 1 teden razmaka vmes...
|
|
|
|
RE: A ste ve tud mele?!?! 28.4.2008 8:19:21
|
|
|
|
frutka_
|
Meni tudi nič ne štima. Po UZ-ju sem noseča za vsaj teden dni manj kot po zadnji M. Po M imam TP 12.7. po UZ pa TP 19.7. oz. celo 23.7.. Kako to???? Vsaki UZ pa pokaže otročka manjšega. Jaz se že prav sekiram zakaj enkrat na UZ-ju ne rečejo vse je BP?Vedno je dete premajhno, obseg trebuščka premajhen. Komaj čakam da rodim pikico pa da sporočim mere . Torej se je to večim zgodilo? Meni upošteva TP 19.7. in ko ti datum prestavi se štejejo tedni gestacije in ne tedni amenoreje. Se pravi TP po UZ. Tako je meni Pušenjank napisal.
|
|
|
|
RE: A ste ve tud mele?!?! 28.4.2008 9:19:44
|
|
|
|
pepa6
|
Men pa je ginekologinja dala samo en datum. Na začetku mi je na podlagi ZM, dala datum poroda 9.7., na nuhalni 10.7, na morfologiji 11.7, tak, da tam nekje bom rodila. Me pa čudi, da so si ti datumi tako blizu, glede na to, da nisem imela redne na 28 dni, ampak se mi je vsak mesec podaljšala za 5 dni.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?