|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Forex
24.4.2008 15:43:52   
LunaLuna
Ali kdo pozna in dela na Forexu?
GCI trading? Je to varno ali ne? Ima kdo izkušnje?

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Forex
24.4.2008 15:59:34   
tinka-pepa
Jaz ti lahko čist tak rečem da baje deluje... kolega ima kar nekaj denarja not, mi pa bomo tudi poskusli....
Sedaj moj mož to na vlko študirauser posted image

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2008 16:05:31   
Rožica I
Povejta še kaj več o tem user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu tinka-pepa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2008 16:10:39   
tinka-pepa
Mi je ravno reko mož da je ekstremno rizičen posel.Da se pa tudi pošteno zaslužit.

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2008 16:51:42   
LunaLuna
Pa ta kolega prav preko GCI trading dela ali preko katerega drugega podjetja? Ker nekatera podjetja baje ful goljufajo. Pošlješ denar, oni pa rečejo, da so puhnili, v bistvu pa niso.

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2008 19:07:52   
lojzika
Jaz non stop poslušam da je ena zaslužila toyoto yaris pa gor pa dol.
Ampak nikoli ne pove koliko je pa izgubila.

Na dolgi rok se izplača. Tist se pa tako ali tako več kje user posted image

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2008 19:24:44   
Una
Se splača ja!

LP, Una

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.4.2008 11:28:47   
lory05
Bom jaz povedala.
Jaz sem vložila v forex pred letom in pol. In sem do sedaj ful zaslužila in nič izgubila - zaenkrat.
Je res, da je to ful rizičen posel, ki pa je tudi zelo donosen. In to na kratek rok, ne dolgoročno, kot večina drugih. Zato se splača (glede na rizičnost) vložit v forex (to je seveda samo je mnenje in izkušnje), da v kratkem času zaslužiš, pobiraš ven dobiček in mogoče vlagaš kam drugam. Vsak pač ve zase.
Splača pa se, definitivno. Mogoče za začetek manjši znesek, če se bojite izgubit.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2008 17:22:51   
Anonimen
Jaz sem vložila v forex pred letom in pol. In sem do sedaj ful zaslužila in nič izgubila - zaenkrat.

Iz decembrske stevilke revije Moje finance:

"Ekskluzivno: FX Run - kako je 150 Slovencem izginil denar
Podjetja FX Run, ki je slovenskim vlagateljem obljubljal na forexu ustvarjene desetodstotne mesečne donose, ni več. Nizozemski lastnik jo je z denarjem okrog 150 Slovencev preprosto popihal v tujino. Za seboj je pustil besne in opeharjene vlagatelje, ki se zbirajo in iščejo poti do izpuhtelega denarja."

(odgovor članu lory05)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.12.2008 17:27:44   
Primoza
Mič, to kar omenjaš je nekaj drugega, tisto o katerem sprašuje avtorica pa je le osebni račun preko tujega posrednika, ki ima nek renome. Tam trguješ direktno na forexu in še kje. Seveda pa je tveganje prisotno, kot povsod drugje.

http://www.gcitrading.com/overview.htm

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 17.12.2008 17:28:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.12.2008 17:34:24   
Anonimen
Aha, tudi mozno.

Informacija vseeno v vednost, da ni vse zlato kar se sveti. Saj smo se zadnje mesece kar nekaj naucili, ampak vseeno, ker radi hitro pozabljamo v luci visokih obetajocih donosov.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.12.2008 17:37:44   
Primoza
Omenjena je le tuje podobno kot borzna hiča, kjer odpreš on line račun in trguješ z vsem mogočim. Vzeti si moraš veliko časa in imeti še žilico za to. večina na forexu popuši, nekaj jih pa dobro zasluži. Sam si ne forex ne upam, ker nimam časa. Raje vlagam v znanje in imam nekaj delnic, ki jih ni treba nadzorovati dnevno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.12.2008 0:21:19   
Olivija
če imaš odveč denarja (res odveč, ne da boste zdaj kredite najemali) in če se zavedaš rizičnosti potem je to mogoče varianta + da se spoznaš na valutni trg in spremljaš dogajanje.

No, poznam pa nekaj folka, ki je izgubilo vse kar so vložili, ravno prejšnji teden - mogoče so to res tisti iz zgoraj navedenega članka. user posted image

V končni fazi je vedno tako, nekdo mora izgubiti, da lahko drugi zasluži ...

... pa še nekaj, vedno ko pomislim na trenutno finančno krizo imam eno asociacijo: pohlep.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 22.12.2008 0:26:31 >

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.