Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Plača - dodatek po zakonu 12.2.2005 13:07:43
|
|
|
|
BarbaraO
|
Tudi sama sem bila ta teden prvič v službi po porodniški in tako kot (najbrž) velika večina sem malo zmedena glede svoje plače. Na plačilni listi imam navedeno alinejo "dodatek po zakonu" (malo se spomnim, da je bilo o tem govora lani okrog avgusta s strani ministra Ropa) v bruto vrednosti 5.000,00 SIT. Sem pa dobila neuradne informacije, da naj bi ta znesek znašal bruto 7.500,00 (do zneska so menda upravičeni vsi, ki v letu 2004 niso dobili povišane plače). Mogoče katera ve, kako je s tem? In kje lahko vidim uradno pojasnilo glede tega dodatka? V privat firmah je pač tako, da se moraš sam o vsem pozanimati, drugače te hočejo kar malo okrog prinest (mogoče nevede, kaj pa vem). Vsakršna pomoč je dobrodošla, zato že v naprej HVALA vsem, ki mi boste pomagali! Prijeten dan!
|
|
|
|
Plača - dodatek po zakonu 17.2.2005 7:44:43
|
|
|
|
Tasika
|
Dodatki so odvisni od dejavnosti tvojega podjetja. Splošni je 5.000, nekatere dej. imajo več. Če si na dopustu ali na bolniški ti dodatek ne pripada. http://www.gzs.si/DRNivo3.asp?ID=16296&IDpm=8012 Lp Tasika 36t
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?