|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   diazepan v začetku nosečnosti
23.4.2008 19:17:18   
Anonimen
Pravkar sem naredila test za nosečnost,ki je bil na veliko veselje pozitiven.Nosečnost me je zadela kot strela z jasnega!!!
Zelo pa me skrbi ,ker sem v stresu zaradi možne izgube očeta dobila tabletke apaurin,ki sem jih nekaj tudi jemala.Zelo me skrbi za bodočega otroka in kakšno škodo sem mu naredila.Če bi vedela ...pa kaj jamram Svetujte mi prosi
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: diazepan v začetku nosečnosti
24.4.2008 10:36:24   
Lana25
Hej anonimna,
tudi sama sem na istem kot ti. Tudi mene je nosečnost presenetila, še bolj zato, ker sem bila v 8. tednu na pregledu, pa je G. rekla, da je ni, potem sem se seveda nehala pazit in začela jest zdravila, ker sem imela neznosno zgago. Od ultopa, ranitala, spazmeksa, rutacida in še canasten vaginalet, vse sem dala vase in jih jedla kot bombone. In to je trajalo več kot mesec dni, ko sem spet šla na pregled misleč, da nimam menstruacije zaradi kakšne ciste, potem pa nosečnost. Zdaj pa me kot tebe dan za dnem skrbi in skrbi. Ponoči včasih ne spim, ker mislim samo na to kaj sem naredila svoji pikici. Sicer so mi rekli, da ta zdravila ne vplivajo na plod, samo vseeno ne morjo veden zagotovo.

Ne vem kakšen vpliv ima sicer apaurin, te pa razumem kako te skrbi.

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: diazepan v začetku nosečnosti
24.4.2008 10:44:49   
špelin@
Najprej iskrene čestitke ob user posted image user posted image

Zaradi Apaurina ne bo nič narobe, kar pogumno user posted image
Na forumu dr. Pušenjaka sem celo zasledila, da v tujini dajejo Apaurin pacientkam po postopku IVF user posted image

Še malo branja:

KLIK

KLIK

"Poznanih stranskih učinkov na plod v maternici pred rojstvom ni, vemo le, da so lahko novorojenčki, če materam med samim porodom dajemo več takih zdravil, zaspani, kar pa trenutno pri vas ni pomembno."

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?