|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sex po porodu
23.4.2008 14:01:31   
Anonimen
včeraj sva z možem po dooolgem času ponovno sexala, strastno in kot v "starih časih" (user posted image ima 5 mescev)
Po sexu pa sem se zjokala...v meni je prevladala ženska nad mamico....bilo me je sram in žal...ali je to normalno?
Moram povedati, da od poroda dalje ne čutim neke potrebe po spolnosti user posted image z dragim se bolj cartava in stiskava, ponavadi sem tudi preutrujena user posted image Moj user posted image me razume in ne sili vame, no, v bistvu sploh ne načenjava te teme in ne, ne visi v zraku, se bolj hecava na ta račun user posted image
Ful sva srečna, da sva starša in to nama pomeni več kot vse.
Ali se to dogaja še kateri?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sex po porodu
23.4.2008 14:46:29   
Anonimen
Ja meni se dogaja (6 mesecev od poroda), da mi preprosto ni do sexa. In se spomnim, da mi pri prvem tudi ni bili kaj dosti. Jaz sem se potem malo potrudila, da stari ni ravno izvisel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2008 14:51:38   
srki
Zaradi tega pa res ne rabiš jokat in imeti slabega občutka. Spolnost je vendar normalna kljub temu, da si mama.

Seveda pa pride trenutek, ko tudi meni ni za to, ampak 5 mesecev bi bila pa res malo velika doba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2008 16:59:04   
ZmajTolovaj
Jaz sem se potem malo potrudila, da stari ni ravno izvisel.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj si se zjokala? Nisem prepričana, da razumem. A v smislu da zdaj ko sta starša, pa ne gre da bi še zmer tako uživala?

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2008 17:23:56   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Po sexu pa sem se zjokala...v meni je prevladala ženska nad mamico....bilo me je sram in žal...

user posted image user posted image user posted image user posted image  Huuuudoooooooo ...........

.....mislim, česa te bi bilo pa tu lahko sram? To dvoje, kar omenjaš, ne samo, da se v ničemer ne izključuje, ampak je zelo zelo tesno povezano. Celo pogojeno, če smo natančni - da se je namreč v tebi sploh lahko prebudila mamica, se je morala najprej prebuditi ženska. Sprašuješ, če so ti občutki normalni? Po mojem ne. Možno je, da se ti pojavlja ena od oblik depresije. Kar ni zanemarljivo ( če gre res za to ), ni pa tudi kaj zelo strašnega.
Dobro je, da imaš razumevajočega partnerja, ki te pač ne sili v spolnost. A če se bo stopnjevalo, bo morda treba po strokovno pomoč. Postati in biti mamica namreč še zdaleč ne pomeni nehati živeti, naj bi bilo prav nasprotno. Ja, na vseh področjih, seveda tudi pri spolnosti.
Velik sreče vama želim pri reševanju tegobe.

< Sporočilo je popravil daddy -- 23.4.2008 17:24:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2008 21:37:36   
Anonimen
hvala za mnenja...v bistvu je orgazem sprostil val čustev in ulile so se solze...ko sem se vprašala zakaj, mi je po glavi skoz šla najina user posted image ...danes sem kar nekaj časa razmišljala o tem in prišla sem do zaključka, da je najbrž vzrok v tem, da skoraj nič ne jočem in da mi je orgazem pač odprl pandorino skrinjico in me s tem rešil nekaj cc solzic user posted image user posted image user posted image in pa da je ženska v meni divja in strastna, mamica pa je ljubeča in nežna - v glavnem dve zelo zanimivi osebi user posted image in sta se včeraj spoznali in se druga drugi čudili user posted image
Ni se kaj za sekirat, bom že prišla v staro formo, iz besed v dejanja, iz zaspanosti v akcijouser posted image ker moj mož je zame mhmmmm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2008 8:11:02   
Nyah*
Kot prvo user posted image user posted image user posted image  za dober user posted image user posted image user posted image . Nic ne jokaj, upam, da je res, kot pravis, da so te prevzela custva in cudenje nad dvema popolnoma razlicnima osebama v tebi. Sedaj se poznatauser posted image , ne bo vec panike. Ampak, sedaj pa kar naprej pogumno v akcijo, pa bolj pogosto, ne le vsakih 5 mesecevuser posted image user posted image .

Daddy, user posted image  dobro napisano, se vidi, da imas full izkusenjuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2008 19:20:55   
zvezdica83
sex po porodu?  imela sem naravni porod, epiziotomijo. midva z možem sva že tedn dni po porodu.pa ni bilo nobenih bolečin, nič narobe. nismo vsi enaki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2008 19:37:54   
silvya
Samo to je pa res za zjokat, če je tako dolgo bila suša. user posted image

Daddy, nič drugega ne bom več pisala, ker si ti tako dobro napisal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2008 19:41:24   
budulove
Je pa potrpežljiv tvoj možek, men se zdi 5 mescou ful dolgo. 

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2008 7:50:27   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Po sexu pa sem se zjokala...v meni je prevladala ženska nad mamico....bilo me je sram in žal...

user posted image user posted image user posted image user posted image  Huuuudoooooooo ...........

.....mislim, česa te bi bilo pa tu lahko sram? To dvoje, kar omenjaš, ne samo, da se v ničemer ne izključuje, ampak je zelo zelo tesno povezano. Celo pogojeno, če smo natančni - da se je namreč v tebi sploh lahko prebudila mamica, se je morala najprej prebuditi ženska. Sprašuješ, če so ti občutki normalni? Po mojem ne. Možno je, da se ti pojavlja ena od oblik depresije. Kar ni zanemarljivo ( če gre res za to ), ni pa tudi kaj zelo strašnega.
Dobro je, da imaš razumevajočega partnerja, ki te pač ne sili v spolnost. A če se bo stopnjevalo, bo morda treba po strokovno pomoč. Postati in biti mamica namreč še zdaleč ne pomeni nehati živeti, naj bi bilo prav nasprotno. Ja, na vseh področjih, seveda tudi pri spolnosti.
Velik sreče vama želim pri reševanju tegobe.

user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.5.2008 21:45:44   
annnna
user posted image user posted image user posted image za dober user posted image user posted image

jaz imam pa en drug problem, pri nama pa je ravno nasprotno... sem v 37 t in z dragim ne sexava že kr lep čas (odkar se mi pozna trebuh - malo večji) pravi da ne more in da se to zdaj za mene ne spodobi in da gleda na mene zdaj kot na mamico, da sem mui lepa pa vse ampak "družinsko lepa" user posted image super ja - mene pa razganja user posted image

slišala sem, da so to zgodi dostim moškim in se tudi malo potolažila z mislijo da se to ne dogaja samo meni.

še en problem pa je ta da ma zdaj take da pravi da ko bom mamica me tud ne bo mogel več user posted image ker bom zvečer dala lupčka user posted image na usta???? halo??? pol na koncu niti ne vem več al se heca ali misli resno in se včasih začnem prav sekirat kaj če je res konec z najimi spolnim življenjem. sej pa če je človek zdrav.... al ne? pa še muči me to vprašanje kam moški potlačijo/potlačite to željo po sexu med nosečnostjo?

še to bi rada povedala da se zelo dosti cartava in nama ne manjka ljubezni je vse v najlepšem redu...samo to manjka...mogoče ne zarad samega sexa oz potrebe po sexu ampak že zaradi tiste intimne bližine se mi zdi da ga pogrešam v tej smeri....

malo sem zabluzila in se kr opravičujem da je dosti za brat bi pa bila zelo vesela če se malo vključite... user posted image

lp

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.5.2008 23:40:35   
Rožica I

v glavnem dve zelo zanimivi osebi user posted image in sta se včeraj spoznali

-------------------------------
Če sta dve, je še ok. Pazi, da jih ne bo naenkrat 5 user posted image user posted image user posted image !

V glavnem, tudi sama sem včasih po orgazmu jokala do onemoglosti, tako da so se verjetno res nakopičena čustva nenadoma sprostila.. Hkrati pa tudi ti, saj ti očitno pašeta obe vlogi user posted image . Kar je, seveda, normalno.
Pustila sta si čas z user posted image , da se znajdeta v novih okoliščinah, sedaj pa le neguj obe
varianti user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.5.2008 23:12:05   
massylou
user posted image
Meni se je isto zgodilo. No, nisva zdržala ravno 5 mesecev, ampak točno vem, kaj opisuješ. Zdaj sem tuhtala in če dobro pomislim, je bil tisti naval čustev po odnosu in orgazmu tako zelo poziitiven, da sem user posted image . Naval topline, zadovoljstva, vse novo, prvič po user posted image  in prvi odnos kot mamica. Moj je debelo gledal, pa sva se pomenila kako in kaj. Dobro si opisala, ko si rekla, da sta se sečali 2 ženski v tebi. Prijetno srečanje je bilo to pri meni.

Naslednjič je bilo pa že ... dobri stari RR ... user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?