Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: quinny freestyle 3xl - zlaganje 23.4.2008 19:40:50
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Ne, športni del moraš odstraniti.
|
|
RE: quinny freestyle 3xl - zlaganje 23.4.2008 19:47:40
|
|
|
|
mala
|
jest imam comforta in se da zložiti s športnim delom-samo ti imaš najbrž drug model
|
|
RE: quinny freestyle 3xl - zlaganje 23.4.2008 21:02:10
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
Seveda se da zložit tudi s športnim delom! Ne gre sicer tako skupaj kot če ga daš dol ampak jaz ga spravim tudi v prtljažnik mojega Citroen AX-a! Seveda moram dat zadnja kolesa dol ampak to je pa pri tem vozku tako preprosto da je že smešno....
|
|
|
|
RE: quinny freestyle 3xl - zlaganje 23.4.2008 22:15:56
|
|
|
|
XZY75
|
izgubljena_ovcka, kako pa ga zložiš? Jaz sem poskusila na enak način kot ko vzameš športni del dol, pa ne gre.
|
|
|
|
RE: quinny freestyle 3xl - zlaganje 24.4.2008 8:31:22
|
|
|
|
Nyah*
|
Tudi pri nas se zlozi, sicer ne na tako majhno, kot brez sportnega dela, se pa da. Naslonjalo nagnes cisto naprej do nogic (imas zadaj rocko za reguliranje kota naslonjala), varnostni lok odpnes in ga zapres preko naslonjala nazaj), potem pa vozek zlozis kot ponavadi. Mi smo to stalno delali, da bi morala sportni del vsakic dol dajat, se mi zmesa . Ce ti ne gre, vprasaj za demonstracijo v trgovini, kjer si ga kupila, ali pri kom, ki ga ima!
|
|
|
|
RE: quinny freestyle 3xl - zlaganje 24.4.2008 11:00:01
|
|
|
|
XZY75
|
Nyah, hvala za navodila! Grem takoj probat. Če ne pa v kakšno trgovino, da mi tam pokažejo.
|
|
|
|
RE: quinny freestyle 3xl - zlaganje 25.4.2008 10:52:19
|
|
|
|
Rožica*
|
ja tudi moj je prvič mislil da se ne da, ker si ni upal potisniti strehice tako naprej. Bil je mnenja da jo bo odlomil. Gre zložit z športnim delom, kot so ti že opisale, res pa je da je voziček velik, tudi ko je zložen. vendar še vseeno zame najboljfunkcionalen med vozički.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?