Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura jaz se ko grem tankat gresta otroka z mano notri ko placujem benzin. Sem pa bila pria podobnemu dogodku. Zgodilo se je v pred neko UE. Sla sem si urejat neke papirje, zunaj pa je bila pasja vrocina. Hotela sem iti na stranski vhod, nakar zagledam pri enem avtu cca. 3 letnega otroka, kako leze iz avtosedeza v avtu, vrata avta so bila odprta (ne vem sicer kdo jih je odprl, ali otrok ali mama)padel je na plocnik, ko se je kobacal iz sedeza in se posteno udaril, celo kri mu je tekla. pribezim do njega, ga malo tolazim in gledam v avto in okrog, kje so pa njegovi starsi. nikogar ni bilo videti. na zadnjem sedezu pa je v jajcki spal nekajmesecni dojencek. Starejsi otrok neutolazljivo joka. Pri avtu sem cakala cca. eno uro, med tem se je zbudil se dojenek. ker pa je bilo zelo vroce, sem vedela, da tam na soncu dolgo vec ne morem stati z otrokoma. Zapisem si registersko tablico avta, popokam oba otroka in jo mahnem na najblizjo policijo in kjer sem povedala, kaj se je zgodilo. dala sem jim tudi st. registrske in navedla za kaksen avto gre. morala sem pocakati na policiji, kjer sem podala izjavo, nato je cez as prisla se ena zenska (mogoce je bila kakna socialna delavka, ne vem) in se ta me je vse mogoce sprasevala. No in cez kaki dve uri sta prisla mama in oce od teh otrok na PP in, ko so jima povedali, da sem jaz vzela otroka, sta rekla, da me bosta tozila, ces da sem ugrabila otroka. na sreco je bil en starejsi policist tam, ki je umiril strasti in jima povedal, da bi lahko kdo res odpeljal otroka ali pa bi jih povozil avto ipd., da tako neodgovornih starsev se ni videl, pa da naj premislita kaj govorita, da sta lahko srecna, da sem jaz tako naredila. niti hvala mi nista rekla Nista me tozila pa tudi ne vem kako se je nato vse skupaj koncalo, ampak tisto je bilo pa res tuuuu maaaaaaach. ---------------------- I don't believe it !!!