|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vanus goleni
22.4.2008 12:42:57   
aleks.jassy
   lep pozdrav!Mene pa zanima če se je že katera mamica srečala da ima vaš dojenček vanus goleni oziroma koleni.Prosila bi če katera ve kaj več o tem da bi kaj napisala. Lep pozdrav

< Sporočilo je popravil aleks.jassy -- 22.4.2008 12:44:44 >

jasmina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vanus goleni
22.4.2008 14:05:32   
gajči
Misliš varus položaj kolen?

(odgovor članu aleks.jassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2008 16:32:38   
Pia77
če misliš varus - so to po domače 'noge na O'...
Mislim, da imajo to - v blagi meri - vsi novorojenčki.

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2008 11:47:56   
aleks.jassy
ja se opravičujem varus narobe sem napisala ja nogice na o vendar pravi doktor da ima preveč na o nogice in da če se ne bo popravilo da mo mogel pri 11 mesecih v ljubljano ni mi pa povedal zakaj ko sem ga vprašala niti mi ni hotel povedati kaj bodo delali z njim v ljubljani pa me zanima če katera ve kaj o tem 

jasmina

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?