Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 22.4.2008 6:43:21
|
|
|
|
srki
|
Jaz sem mu kar eno manjšo dekico podložila pod bok. Ali pa kakšen manjši poušterček.
|
|
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 22.4.2008 7:54:27
|
|
|
|
noe
|
Jaz jo tudi kar z dekico ali kovtrom založim.
|
|
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 22.4.2008 8:20:18
|
|
|
|
kristinaj
|
naši smo na začetku tetra pleničko zvili in jo zataknili za hrbet tako kot v porodnišnici. kmalu je bilo to premalo in sem ji svitek naredila kar iz brisače. pri 2,5m pa ni pomagalo nič, da bi na boku ostala zato sem jo pustila naj spi, kot ji paše..... tudi jaz sem mislila to kupiti ampak mi je ena, ki jo ima odsvetovala, češ da nič ne pomaga.....
|
|
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 22.4.2008 8:54:30
|
|
|
|
Kimi6
|
Saj jaz sem mu tudi s pleničko podprla, vendar bo ena kolegica sedaj rodila in si to ful želi imeti, jaz pa ne vem kje naj to najdem .
|
|
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 22.4.2008 9:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Par mesecev nazaj jo je ena prodajala...hmmm kako se že reče....ne morem se spomnit
|
|
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 22.4.2008 9:01:29
|
|
|
|
abi
|
V Pikapolonici imaš od Jane, mislim pa da jih imajo tudi v BC.
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 22.4.2008 9:22:50
|
|
|
|
pepa6
|
Ženske ne komplicirat. Je čist enostavno. Zavijete v rolo eno brisačko-lahko je tista mala,ki jo imate v kopalnici za roke brisat, al pa 2 tetra plenici skupaj, jo date za otrokovim hrbtom, fiksirate, med nogice pa date eno zrolano tetra pleničko, in je otrok fiksiran. Men se zdi potrata denarja, da bi se neke opore kupovale. Tak še danes dajo otroka na bok v bolnišnicah.
|
|
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 22.4.2008 9:27:07
|
|
|
|
tamy31
|
Pozdravljena! Če še nisi našla vem da so imeli v BC od Bebe conforta , lahko najdeš tudi na internetu in pokličeš ali imajo! LP
|
|
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 22.4.2008 9:33:10
|
|
|
|
Roberta69
|
Midva imava za zmanjšanje posteljice v zibko dolgo "kačo" napolnjeno najbrž s stiroporjem in je prov super - zadevo sva kupila v Italiji, lahko si pa to tudi same sešijete.
|
|
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 22.4.2008 12:00:06
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz zvijem dekico in ga podložim.. Tvoji frendici paraje kupi kaj bolj pametnega kar bo potrebovala še naslednje mesece, ker meni se to zdi metanje denarja stran.
|
|
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 23.4.2008 15:19:09
|
|
|
|
luckyy
|
Jaz sem kupila to zadevo v Dia-fit trgovini, imajo po moje tudi v Sanolaborju. Sem pa zadovoljna, ker samo lepo na sredino položiš, med oba dela, in tako lepo spi na boku. Vsaj zaenkrat še pri 5 tednih...
|
|
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 23.4.2008 17:43:42
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz sem jo kupila v Diafitu.
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 23.4.2008 17:46:03
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz zvijem dekico in ga podložim.. Tvoji frendici paraje kupi kaj bolj pametnega kar bo potrebovala še naslednje mesece, ker meni se to zdi metanje denarja stran. Zakaj tako misliš,men se pa zdi to pametna stvar,saj z dekico ga nikoli ne moreš tako založit kot s to blazino in to ni nikakor vstran vržen denar.Skratka če ne probaš ne veš,tolk o tem.
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 23.4.2008 21:11:55
|
|
|
|
bobika
|
Mi smo to oporo kar precej časa uporabljali. Mi je prišla prav. Kupljena pa je bila v sanolaborju. Jaz jo vsekakor priporočam, ne spomnim se pa niti približno koliko je stala.
|
|
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 24.4.2008 9:40:52
|
|
|
|
Naja30
|
Tud z dekico ali manjšimi blazinami se da fajn založit otroka. Men se tud zdi to metanje denarja stran, ko pa je še toliko drugih bolj uporabnih in nujnih stvari.
|
|
|
|
RE: Opora za ležanje novorojenčka na boku 24.4.2008 14:43:30
|
|
|
|
Maleal
|
Naja kakor kdo.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?