Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pralni stroj - stran odpiranja vrat 21.4.2008 23:21:29
|
|
|
|
gruška
|
Mi imamo od Gorenja pralni stroj, pa se da vrata na obe strani montirat, si pač sam doma prešraufaš na drugo stran, če ti ne paše tko kot je ... mi nismo nič posebej naročil na katero stran bi želeli, da se odpirajo vratca ...
|
|
RE: Pralni stroj - stran odpiranja vrat 22.4.2008 6:46:03
|
|
|
|
srki
|
Naš je tudi od Gorenja, vrata se odpirajo v desno stran.
|
|
|
|
RE: Pralni stroj - stran odpiranja vrat 22.4.2008 7:09:45
|
|
|
|
luka jan
|
Tudi jaz imam pralni stroj Gorenje in se vrata odpirajo v desno. Se mi je skoz zdel da je mal drugačen stroj, pa sem šele sedaj skapirala zakaj. Pa nismo nič posebnega naročili, tak je pač bil.
|
|
|
|
RE: Pralni stroj - stran odpiranja vrat 22.4.2008 10:52:52
|
|
|
|
kew kew
|
Pa ste jih zdaj v zadnjem času kupile? Ker mi imamo tudi ene par let (5 sigurno) star pralni stroj od Gorenja in so tudi vrata v desno, samo če jih pa zdaj gledam, so pa na vseh slikicah v levo. Čudno.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.